Ura HEF 1

Trollheimen oppgradert med Ura på plass

Helgetunholtsetra og Ura

Helgetunholtsetra fotografert av Harald Egil Folden den 2. september 2006. Setra ligger mellom Ura (t.v.) og Bolmtrollhetta. Trollheimsporten oppgraderer fra gamle til nye Porten og vil fortsette med det ut over 2011. Nå er Ura på plass og vi ønsker riktig godt nytt år. Sjekk turene til Harald Solvik og Jan Egil Møkkelgård i 2005 og 2006 - her med bilde av Helgetunholdsetrin:

Trollheimsporten oppgradere fra gamle til nye Porten med å legge over stoff fra Trollheimen  - som alltid har vært et av de mest sentrale områdene for Trollheimsporten. Nå er Ura på plass og ved å klikke på linken finner du alt stoffet fra gamle Trollheimsporten over på nye. Dette stoffet finner du når du klikker på Trollheimen på den raude menylinja - da kommer det opp nye linker på den grå menylinja under bankannon sen. Klikker du på Bilder fra Trollheimen finner du mange menyer nedover for fjell og daler. Ura finner du neste nederst.

Her til høyre og nedenfor bilde av Helgetunholtsetrin - mellom Ura og Bolmtrollhetta - foto: Harald Egil Folden 2. september 2006.

 

Ura HEF 1
Foto: Harald Egil Folden