Breaking all Boundaries_1024x1152

Hev stemmen! Godt nytt fra Inga Dalsegg

I dag er siste dag av utstillinga jeg har hatt i Galleri Barbara på Sunndal Kulturhus. Det er ikke lange pausene mellom utstillingene for tida, melder Inga Dalsegg til Trollheimsporten. Lørdag 9. mars åpner ho ny utstilling hos Galleri Hans på Ørland Kultursenter. Her presenterer ho to av sine nye bilder - Breaking all Boundaries (bildet) og Breaking Free - med litt andre farger enn det som Inga vanligvis bruker.

Breaking all Boundaries - Inga Dalsegg.

- Lørdag 9. mars åpner jeg kunstutstilling hos Galleri Hans på Ørland Kultursenter. Dette er en utstilling i forbindelse med Stemmerettsjubileet som er i år. Utstillingen er arrangert i samarbeid med Trøndelag Bildende Kunstnere. For anledningen har jeg blant annet malt 2 nye bilder basert på temaet kvinnekamp og stemmerett, i tillegg har jeg med et variert utvalg av både oljemaleri, tegninger og litografi. Denne utstillingen har fått tittelen ”Hev stemmen.” Stemmerett handler ikke bare om retten til å avgi sin stemme, men også det å la stemmen sin bli hørt. Det blir åpning 9. mars kl. 14.00 og utstillingen henger til 7. april, forteller Inga.

Se litt mer om det hele på galleriets egen nettside her.

- Etter denne utstillinga reiser bildene mine direkte til Sandnes og utstilling hos Thrane Gård Galleri, - der jeg skal ha utstilling 20. april - 27. mai.

Se litt om Thrane Gård Galleri her.

Her ser vi to av de nyeste maleriene til Inga Dalsegg - litt andre farger enn det dere vanligvis ser på mine bilder, sier ho!

Under Breaking Free: