Hege og Jo 1_400x268

"Hjem for en 50-lapp"-tilbudet utvidet

Ungdomsrådet i Rindal (på bildet representert av Hege Norli og Jo Trønsdal Bævre) informerer om at "hjem for en 50-lapp"-tilbudet nå er utvidet. Tidligere har det bare vært mulig å bruke dette tilbudet på lørdager, men nå er det utvidet til å kunne brukes på alle offentlige fester i Rindal. Dette betyr at man kan benytte tilbudet både på Torshallfest 26.desember og fest i Granheim 30.desember. Mer om tilbudet finner du inne på saken!

Til alle ungdommer i Rindal som skal på Torshall og/eller Granheim i jula.

Vi i Ungdomsrådet vil informere om vi har forbedret ”Hjem for en 50-lapp” tilbudet i bygda slik at det gjelder for alle offentlige fester i Rindal uansett dag. Tidligere har tilbudet bare fungert på lørdager.

Så nå i jula så vil det gå an å bruke hjem for en 50-lapp både på Torshallfest 26.desember og fest på Granheim 30. desember. For å kunne benytte dere av tilbudet må dere ringe og bestille taxi før kl. 21.00. Taxien vil da komme og hente dere når festen er slutt, og kjøre dere hjem for 50 kroner.

Dette er et godt og trygt tilbud som Ungdomsrådet håper at så mange som mulig vil benytte seg av.

Vi vil jobbe med å forbedre ordningen så om noen har forslag eller tips til hvordan vi kan gjøre dette, så tas disse i mot med takk. Dere kan bruke vår facebooksiden til å kontakte oss eller kontakt noen som er i Ungdomsrådet.

Ungdomsrådet i Rindal vil ønske en fortsatt god jul og ett godt nyttår!