tingvoll gry2

Hjemmekamp mot Frøya

Lørdag spiller damelaget sin siste kamp før juleferien. Frøya er motstander - et lag Surnadal vant 19 - 11 mot på bortebane i november. Surnadals keeper, Silje Fjelnset, er ute med skade, noe som gjør at vi får se et comeback av veteran Kine Paola Sæter.

Flere av spillerne på Surnadal har slitt med skade i høst. I bortekampen mot nettopp Frøya, pådro Rita Torhild Holten seg en korsbåndskade og er ute resten av sesongen. Bakspiller Jorunn Engdal Storholt er ute med brudd i fingeren og nå er også keeper Silje Fjelnset ute etter slagskade mot bekkenet. I tillegg måtte playmaker Gry Norshusstuen stå over forrige helgs bortekamp mot Sjetne på grunn av et kne som krangler. Sistnevnte er tilbake på banen i lørdagens hjemmekamp mot Frøya.

I fråvær av Fjelnset har trener Ole Magnar Ulvund hentet inn rutinerte Kine Paola Sæter (33). Sæter har i en årrekke vist solid målvaktspill for Surnadal, men har ikke spilt aktivt håndball siden midten av 2000-tallet. Det skal bli spennende å se hva hun kan bidra med mot et lag Surnadal så absolutt bør vinne over.  

Lagene møttes altså på Frøya 7. november. Kampen endte med seier 17 - 11 til Surnadal. Les om den kampen her.

Surnadal stiller med følgende spillere i lørdagens kamp: 

Kine P. Sæter
Gry Norshusstuen
Berit Berset
Berit H. Aakvik
Hanne Engdal Storholt
Therese Røen
Marthe Brauten
Ingrid Kvendset Fiske
Siv Helen Mikkelsen
Arnhild Bergheim
Synnøve Strand
Hanne Boge
Ana Pimentel 

Kampstart 17.00 i Surnadal idrettshall