rindal arbeiderparti

Høringsuttalelse til budsjett og økonomiplan

Rindal Arbeiderparti ser positivt på at det er funnet rom for helsesøster i skolen og den 4. nattvakt i omsorgstjenesten. Det er i budsjettet kuttet kraftig i bevilgningene til vedlikehold. Vi ønsker å øke denne posten noe. Det skriver Rindal Arbeiderparti i dette innlegget.

Rindal Arbeiderparti ser positivt på at det er funnet rom for helsesøster i skolen og den 4. nattvakt i omsorgstjenesten.

I tekstdelen er det kommet med et forslag om å «Vurdere et prøveprosjekt med skole uten hjemmelekser for et trinn».  Dette punktet ønsker vi å ta ut av handlingsprogrammet.

Det er i budsjettet kuttet kraftig i bevilgningene til vedlikehold. Vi ønsker å øke denne posten noe.

En utfordring for Rindal kommune er å få flere til å bosette seg her og øke folketallet. Vi ser positivt på at det nå blir satt i gang med et nytt og attraktivt boligfelt nær sentrum. Vi håper også de lokale entreprenørene finner dette interessant å satse på.

Vi står foran en stor omstrukturering (omlegging av drifta) av Rindal Helsetun til færre sengeplasser og over til mer hjemmebasert omsorg. Vi håper dette blir bra både for ansatte og Rindals - samfunnet.

For å opprettholde gode kommunale tjenester er vi enig i at det blir innført eiendomsskatt i kommunen. I forslag til budsjett ligger det inne 13,6 millioner i eiendomsskatt. Vi ønsker å redusere dette beløpet noe.
 

Rindal Arbeiderparti