Hovmod vant årets Romjulscup

Surnadal IL Fotballs årlige Romjulscup ble avholdt som alle andre år i Surnadal Idrettshall 4.juledag. Tribunene var fulle av spillere og tilskuere og ble nok en suksess.

Hele 17 lag deltok på årets romjulscup.

Daglig leder i Surnadal IL Øystein Hjelle Bondhus forteller at han mener nivået har økt sportslig på cupen med årene. Flere av lagene kommer igjen hvert år, samtidig som nye lag utenfra prøver seg i romjulscupen i Surnadal. I år deltar spillere fra Molde, KBK, RBK og Ranheim, som Bondhus forteller er morsomt.

-Romjulscupen ser ut til å være et lite avbrekk i jula, og mange kommer hit år etter år. Jeg vil si at det er en suksess i år også. Videre har vi lag fra Melhus og Orkanger, der Rian Farmers er et lag fra Orkanger som består av flere unge spillere fra A-laget til Orkla. Tidligere i jula kom de på andreplass i en cup i Orkanger, smiler Bondhus.

For å få til en spennende cup tenker arrangørene på puljefordelingen. Bondhus forteller at de lagene som var i semifinalene året før blir plassert i hver sin pulje i neste års cup.

-Det er morsomt så mange tar turen innom hallen idag, og jeg har hørt fra flere som er fornøyde, forteller Bondhus.

I bronsefinalen møttes fjorårets finaledeltakere; Høkkert og Av og På. Etter straffekonk gikk Av og På nok en gang av med seieren og pengepremie på 1000 kr.

Finalen er i to omganger på ti minutter, der Hovmod og Dirty Flirty spilte jevnt i første omgang. I andre omgang gikk rindalslaget Hovmod dro ifra og vant finalen 3-2 og 2000 kr. Dirty Flirty fikk andreplassen med 1500 kr.

Turneringens beste spiller gikk til Eystein Meese. 

Hovmod.JPG

1.plass: Hovmod.

Dirty Flirty.JPG

2.plass: Dirty Flirty

Eystein Meese.JPG

Eystein Meese ble turnerings beste spiller.