gro anita_550x365

Hva er ditt nyttårsforsett?

Tiden har kommet for å sette seg mål for det kommende året. Trollheimsporten har spurt 6 tilfeldige personer i Surnadal og Rindal om hva som er deres nyttårsforsett! Gro Anita Bolme fra Rindal (bildet) håper på å få prøve seg på håndballbanen i 2.divisjon.

Martinus Peder Haugen,
Surnadal
Jeg bruker egentlig ikke å ha noen nyttårsforsett, men jeg har satt meg mål om å bli flinkere til å trimme og spise sunnere mat (grov brødmat, frukt og grønnsaker).
I tillegg skal skal jeg bli mer effektiv og kreativ. Så får vi se om jeg klarer å nå de målene jeg har satt meg. Det er viktig med realistiske mål, men samtidig må de være ambisiøse,
slik at man kan strekke seg etter noe.  Ønsker alle et godt nytt år!

 

 

Ivar Mogstad,
Surnadal

Det må nok være det å ta utfordringer, og kunne utfordre seg selv. Det får jeg teste ut når jeg frem til sommeren skal skrive masteroppgave, og i sommer starter jeg i min første
faste jobb. Da blir det viktig å gripe alle muligheter og ikke være redd for nye utfordringer!

  Mons Otnes, Surnadal Jeg er egentlig ikke en "nyttårsforsettmann", men jeg har alltid hatt ett fast forsett: Ikke begynne å røyke! Og det klarer jeg hvert eneste år. Jeg ønsker samtidig å komme med ei oppfordring til alle: Ikke glem de som har det vanskelig! Vi vet at mange sliter rundt om i verden, men vi må ikke samtidig ikke glemme de som står oss nærmest. Velferd må ikke føre til likegyldighet, er ordførerens klare budskap inn i det nye året.
  Ragnhild Smevoll,
Surnadal
Som så mange andre er nyttårsforsettet mitt å trene mer og spise sunnere. Samtidig vil jeg prøve å nyte ungdomsårene mer, og prøve å oppleve mye nytt og artig!
  Eva Indergård,
Rindal
Jeg har et litt egoistisk nyttårsforsett: Jeg skal bli flinkere til å si nei! Jeg er nok et typisk ja-menneske. I tillegg ryktes det at gamle håndballdamer skal gjøre et mulig comeback, så da skal det tørkes støv av joggeskosamlinga!
  Gro Anita Bolme,
Rindal
Nyttårsforsettet mitt må dreie seg om håndball.  Jeg trener sammen med 2. og 3.divisjin, men spiller på 3.divisjonslaget til Orkanger. Jeg har et stort ønske om å prøve meg i 2.divisjon, så da må jeg fortsette å trene hardt, og møte på alle treninger i Orkanger og i Meldal. Jeg har tro på at jeg kan fortsette å utvikle meg, for vi har veldig gode trenere. I tillegg vil jeg prøve å få bedre tid til å kose meg sammen med gode venner. Det har jeg vært for dårlig til i året som har gått.