Inga-ordfører_690x460

Nå er det 1 år siden Inga Dalsegg åpnet Dalaåven Atelier!

1-års jubileet for Dalalåven Atelier feires med 25% på ale kunstproduktene i nettbutikken! Skriv inn rabattkoden "jubileum" når dere handler i nettbutikken så blir 25% trukket fra.

Adressa er: http://ingadalsegg.com/butikk/

Tilbudet gjelder frem til søndag 30.august

- Dette har vært et innholdsrikt og spennende år, og tiden har gått fort, forteller Inga.
- I løpet av dette året har Dalalåven Atelier ikke bare vært et atelier der jeg står og maler, men også et sted der mange stikker innom både for å se på, og kjøpe, kunsten min og for å handle Inga-produkter. I tillegg har jeg arrangert en kollektivutstilling med andre kunstnere, hatt flere forskjellige arrangement og kurs, slik som gresskarlykt-verksted, akttegning for utdrikningslag m.m.

Inga Dalsegg ser frem til mange nye spennende arrangement i tiden som kommer, og kan allerede nå love at det blir gresskarlyktverksted i oktober og førjulsåpent i desember både på kveld og helg også i år.

I første omgang takker hun alle dere kundene sine. 
- Det er tross alt dere som gjør alt dette mulig! Så frem til søndag 30.august har jeg altså 25% rabatt på alle Inga-produkter. 


div-produkter-2016_690x347.jpg
For dere som bor lokalt er det mulig å komme innom og handle hos henne på Dalalåven i stedet naturligvis.

 
Inga blir dessverre ikke til stede så mye denne uka, men i dag- onsdag - er hun på Dalalåven. Torsdag drar hun til Gøteborg for å delta på en kunstmesse torsdag, og ikke er tilbake før sent søndag.


Hvis du sender en e-post på art@ingadalsegg.com eller tar kontakt på tlf 4157 9523 med beskjed om hvilke varer du vil kjøpe så legger hun av til deg og avtaler henting.