Unni Svinvik i koret_1024x883

Trollheim Vekst: Ledende på begeistring, inspirasjon og utvikling

I Trollheim Vekst er alle like viktig

Trollheim Vekst avslutta året bitte lille juleaften med stort julebord på Vårsøg hotell og underholdning med koret Vox i foajeen på kulturhust (bildet viser Unni Svinvik som fikk synge sammen med koret). Det var høgtid når "Deilig er jorden" runga i foajeen, fra Unni og 130 før styreleder Lilly Gunn Nyheim ønska versågod til bords og god jul. Ho retta en stor takk til alle fra styret: - I Trollheim Vekst er alle like viktig, samme hva dere driver med, sa ho.

Daglig leder Ella Sæter og styreleder Lilly Gunn Nyheim ønsker velkommen til bords.

Julebordssesongen en suksess
Det var hotellsjef Bergsvein Brøske som ønska alle 130 ansatte, med styre og eiere, velkommen til Vårsøg hotell og kulturhuset - og julebord. Sjå meir om Trollheim Vekst nedenfor.

- Siden 10. november har vi arrangert en travel julebordssesong. Det har vært en stor suksess for oss og dere er det siste julebordet i år. At det nettopp vart dere i Trollheim Vekst er vi svært glade for, sa han.

Alle er like viktige
Daglig leder Ella Sæter (til venstre) introduserte underholdninga ved koret Vox dirigent Rolf Arne Berg (under) - som framførte en flott liten konsert. Under ser du en liten videosnutt fra "Marys Boychild".

Før alle gikk til bords til et formidabelt julebord takka styreleder Lilly Gunn Nyheim (til høyre) alle i Trollheim Vekst for innsatsen i året som har gått. - Samme hva dere driver med, er alle like viktige, sa ho.

Om Trollheim Vekst
Trollheim Vekst AS ble etablert i 2007. Vi har som primæroppgave å tilby opplæring og kvalifisering gjennom arbeidstrening og kompetanseutvikling. NAV er vår største samarbeidspartner. Bedriften er eiet av kommunene Surnadal, Sunndal, Halsa, Tingvoll og Rindal, samt Møre og Romsdal Fylke. Produksjonsenhetene ligger i naturskjønne omgivelser ved foten av Trollheimen i kommunene Surnadal og Sunndal.

Trollheim Vekst er en hjørnesteinsbedrift i regionen og fokuserer på kvalitet, trivsel og lønnsomhet. Vår styrke ligger i å samarbeide med det lokale næringsliv, og vi har ekspertise, mannskap, produksjonslokaler og utstyr til å løse mange oppgaver.

Trollheim Vekst AS er en av rundt hundre arbeidsmarkedsbedrifter i Norge. Bedriften ble etablert etter en fusjon i 2007 og har vært gjennom en stor omstillingsprosess. Vi legger vekt på å være en moderne og nytenkende bedrift i kontinuerlig endring for å tilpasse oss behovene i befolkningen og arbeidsmarkedet.

Bedriften har i dag en stab på ca 70 ordinære ansatte. Av dette jobber 15 i fagtjenesten og resten i produksjonen. I tillegg har vi til enhver tid mellom 130-150 på arbeidsrettede tiltak, slik at det til sammen er rundt 230 personer som jobber i våre ulike avdelinger. Alt overskudd brukes til videreutvikling av virksomheten, i samsvar med Forskrift om arbeidsrettede tiltak og tjenester.

Visjon
Trollheim Vekst skal være ledende i regionen på begeistring, inspirasjon og utvikling.

Trollheim Vekst AS er medlem av Trollheimsporten med link. Bli medlem - klikk her. Alle medlemmer her!

Under ser dere mange bilder fra årets avslutning og julebord ved Trollheim Vekst - en av de viktigste institusjonenen på Nordmøre. Klikk på bildene og sjå dem større og i serie.

Vox med Marys Boychild.
I halle 2_1024x648
I foajeen 1.
I hallen 2_1024x680
I foajeen 2.
Blomster til Vox_1024x597
Koret Vox og dirigent Rolf Arne Berg får blomster av styreleder Lilly Gunn Nyheim i Trollheim Vekst.
mat 1_1024x611
Klart for et storstilt julebord...
mat 2_1024x641
...
Unni Svinvik i koret_1024x883
Unni Svinvik fikk synge med koret.