Sound of Silence

Inga Dalsegg med ny Sommerutstilling

Inga Dalsegg inviterer en annen kunstner til å ha Sommerutstilling på Dalalåven Atelier for 3.året på rad under årets Kulturvøkku. I år er det Anne Margrethe Hjelvik som gjester atelieret.

Bilder over er malt av Inga Dalsegg og heter "Sound of silence".

 

Anne bor på Larkollen i Rygge, men kommer opprinnelig fra Molde. Hun jobber med akryl, og paletten hennes varierer over hele fargeskalaen fra de helt lyse og sarte nyanser til de klare og sterke fargene. Selv om hun maler ”tenkte” eller sjelelige landskaper, blir hun veldig inspirert av det åpne kystlandskapet, forteller Inga Dalsegg.

- I tillegg vil naturligvis et utvalg av mine egne oljemaleri på lerret og papyrus, tegninger og litografier være utstilt sammen med Annes kunst. Det blir spennende å se hvordan bildene våre påvirker hverandre når de henger sammen.

Det å invitere andre kunstnere hit til lille Rindal for å stille ut på det som egentlig er arbeidsplassen min var mer som et eksperiment da jeg prøvde det første gang sommeren 2015. Allerede rundt juletider i fjor ble jeg spurt av kunder nå om hvilken kunstner jeg har invitert til sommeren.
Fjorårets Sommerutstilling førte til utrolig mye besøk, både fra nær og fjern. Mange hadde kjørt virkelig langt for å komme hit. I tillegg var salget over all forventning. Elin Rindahl Steiro som stilte ut her sammen med meg da hadde knapt bilder igjen å ta med seg hjem etter endt utstilling!
For min del er det stas å se at så mange tydeligvis setter pris på at jeg får hit andre kunstnere, og jeg håper dette kan bli et fast innslag i Kulturvøkku, sier Dalsegg.
 

Åpningstider:
Åpning lørdag 1.juli kl 13.00
Siste åpningsdag er søndag 9.juli.
Åpent hver dag kl 12-18, med unntak av søndag 9.juli da det åpner kl 10.00 grunnet Torgdag.

 

For mer informasjon og foto kan du klikke deg inn på Facebook-arrangementet.

 

Inga-portrett.jpg
Inga Dalsegg. Foto; Per Heimly.

 

portrett Anne M.H
Anne Margrethe Hjelvik

 

7 Melody in blue.jpg
"Melody in Blue" av Anne Margrethe Hjelvik.

Sommerutstilling-2017-1.jpg