Inga - nå også i Sverige!

 

Inga-Ivar_690x460.jpg

Nå på lørdag åpnet jeg min aller første kuntsutstilling i Sverige, i galleri Abu Art i Dals Långed som er eid av rindalingen Ivar Romundstad.

Det er alltid spennende å åpne utstillinger på nye steder, for meg er det ekstra stas at galleri Abu Art i tillegg til å ha utstilling med min kunst også selger mine produkter. Så i Sverige kan man nå få kjøpt både Inga-lys, Inga-kalendre og Inga-kort.
Utstillingen varer til og med 12.oktober, så nå er det ganske så tomt på veggene på Dalalåven Atelier! Det blir derfor kun åpent på forespørsel frem til maleri og tegninger returnerer fra Sverige. For de som ønsker å kjøpe lys, kalendre og kort er det altså bare å ta kontakt.

Fra midten av oktober og frem til jul blir Dalalåven Atelier åpent både på kveldstid noen ukedager og på dagtid en god del helger.
 

Lys-september-14_690x431.png

I tillegg kan jeg fortelle at kolleksjonen med Inga-lys vokser stadig, 5 nye motiv er nå under produksjon hos Løiten Lys, og vil snart bli å finne i hyllene her. Totalt kan dere da velge i 14 forskjellige motiv, - de fleste av disse finnes i 2 forskjellige størrelser.
 

Inga-Abuorig_690x388.jpg

Inga