Inga 2_1024x741

... og håper ingen blir med heim

Inga stiller ut 34 bilder i Finstuå

Inga Dalsegg er klar for Laksefestival. Som første kunstner er ho plukka ut til å være festivalkunstner. - Det er både gøttj og artig. For meg er Finstuå heimebane og jeg gleder meg, sier ho og priser og trives med en frodig sommer i Rindal.

- I dag er bildene hengt opp i Finstuå og alt er klart til åpninga i morgen kokka 1800 i Finstuå og Periokom Light med Karstein Mauset og Håkon Fredriksen deltar, forteller Inga Dalsegg. 

Ho er altså den første festivalkunstneren til Laksefestivalen. Det tar ho som ei ære. - Jeg er på heimebbane og blant de 34 bildene er det både tegninger, maleri og litografi, forteller ho. Det er ei salgsutstilling og Inga håper minst mulig blir med heim igjen og at mange stikker innom i helga. Sjøl vil ho være på plass under åpninga.

Samtidig håper Inga ei slik utstilling vil skape større bredde i festivalen. Utstillinga vil stå heile helga til søndag kveld.

Klikk her og sjå alt som skjer under Laksefestivalen. Den åpner offisielt fredag ved ordfører Mons Otnes. I morgen er det tjuvstart med konferanse - "Vasskraft og villaks".