hjemmesykepleien kino1_550x484

...og regninga tar Netcom!

Inntok kinosalen

Brukerne av hjemmesykepleien i Surnadal ble invitert med på kino av de ansatte, og torsdag var endelig kvelden kommet. Til stor begeistring for de over 40 brukerne som gledet seg veldig til å se storfilmen "Kon-Tiki". 97 år gamle Lisbet Halle fra Todalen har aldri tidligere vært på "skikkelig kino", som hun selv sier. - Helt utrolig at hjemmesykepleien gjør dette for oss, sier den spreke todalingen.

Inspirert av TV-reklamen til Netcom, inviterte de ansatte i hjemmesykepleien i Surnadal brukerne sine på kino - utenom sin egen arbeidstid! - Dette gjør vi i fritida vår, og vi gjør det med stor glede, sa initiativtakerne Malin Eidsli og Mari Heggset til Trollheimsporten da vi først skrev om saken 24. januar. Les den her.

 - Vi trodde det skulle bli rundt 20 som takket ja, men her er det over 40 brukere, smiler Malin Eidsli og ser rundt på blide ansikter som koser seg med "bakels og græt" før filmen. Tidligere i uka sendte Eidsli inn en søknad til Netcom om å få kinobillettene sponset via reklamekampanjen "Hvem vil du invitere". Tirsdag fikk Eidsli telefon fra Netcom som ga positivt svar på søknaden! - De syntes dette var et flott tiltak, så vi fikk alle billettene gratis, sier Eidsli som vil takke flinke kollegaer for at dette ble mulig - Dette ble mulig å gjennomføre på grunn av mine gode kollegaer. De har hentet brukere i hele kommunen i privatbiler etter egen arbeidstid i dag, smiler Eidsli.

Lisbet Halle (97) og Oline Halle (88) fra Todalen gledet seg til å se "Kon-tiki". Ekstra spesielt var det for Lisbet som aldri har sittet i en kinosal tidligere - Jeg måtte spekulere litt før jeg sa ja, men jeg angrer ikke på at jeg bestemte meg for å bli med. Tenk at hjemmesykepleien gjør dette for oss. Man skulle tro at de var lei av oss, men så inviterer de oss med på kino på kveldstid. Det er utrolig fint gjort, sier Halle som både gleder seg og gruer seg litt til å se Thor Heyerdahl på lerretet - Kanskje jeg blir sjøsyk, ler den spreke 97-åringen.

Ola Aasbø (88) fra Stangvik har aldri tidligere vært på Surnadal Kulturhus, og var imponsert over det flotte huset. Han har tatt på seg findressen for anledningen, og stod klar å ventet da han ble hentet i ettermiddag - Det er ikke så ofte jeg pynter meg, men det var naturlig å ta på seg dressen i dag, sier en opplagt Aasbø som har mange lovord om hjemmesykepleien - De kunne ikke gjort noe bedre enn dette for oss. Tenk at jeg skal på kino på Kulturhuset, avslutter Aasbø før han finner plassen sin i "Kammerset".