Damenes Aften

Inspirasjonskveld for damene

Mandag kveld gjentok Byggmakker Surnadal suksessen med Damenes Aften, en kveld med inspirasjon, trender og impulser innen interiør og mat.

Daglig leder i Byggmakker, May Britt Dyrli, forteller at de i år så seg nødt til å stramme inn påmeldinga. I fjor kom det nemlig drøyt 250 ivrige damer, noe som slo alle tidligere rekorder og sprengte kapasiteten. Med et mer håndterbart antall besøkende på ca. 170, håper Dyrli i år å få tatt vare på alle og gi den oppmerksomheten de ønsker å gi. Hun anslår at det er tiende gang Byggmakker arrangerer Damenes Aften, og hun ser at interessen har økt de siste årene.

- Det er tydelig at det er populært. Flere sier at de gleder seg, og at det er årets happening, sier Dyrli.

 

Ny leverandør i butikken

Espen Johannessen kunne med glede opplyse om at innendørs solskjerming fra Luxaflex og Kirsch er tilgjengelig på Byggmakker Surnadal fra og med mandag. Her får man ferdig tilpassede rullegardiner og persienner. Både Johannessen og Dyrli har stor tro på produktene.

- Byggmakker skal bli størst i Surnadal på solskjerming, smiler Johannessen.

Luxaflex og Kirsch_690x399.jpg

 

Spennende stands

Roger Luneborg sto på stand for Talgø. Han viste frem deres nye, svanemerkede fargepalett på veggplater i MDF, som en del av serien Talgø Green Living. Luneborg forteller at Svanemerket er en eksklusiv og strengt kontrollert gruppe å være del av, og T-Komponent har jobbet hardt for å få Svanemerket på hele kolleksjonen. Han råder samtidig folk til å tenke nøye igjennom hvilke veggplater som brukes på soverommet, og anbefaler det brannhemmende panelet Talgø FireGuard.

Roger Luneborg_690x410.jpg

Roger Luneborg med SteamSafe, et vannfast, høyglanset takpanel for bad.

Linda Brun Tippen_690x431.jpg

Linda Brun fra Tippens eftf. på Sunndalsøra er veldig i tiden med sine redesignede produkter og fokus på gjenbruk. - Vi liker ikke å hive ting, smiler Linda.

 

Tapet fra Borge, baderomsinteriør fra Svedbergs og maling fra Jotun var også å finne på stand. I år som i fjor fortalte Thomas Holm fra Jotun om årets fargetrender, og som en god avslutning på kvelden ble det loddtrekning med flotte premier. Ny av året var kveldens konferansier. Magne Seierslund, nytilflyttet til bygda, geleidet damene gjennom kvelden med glimt i øyet.

Drygolin og kaker_690x317.jpg

Kakebord og Drygolin går hånd i hånd på slike kvelder.

Britt G Moen serverer_690x412.jpg

Britt G. Moen, Solveig Haglund og Gunn Søyseths matbord med bacalao og gourmetpoteter fra aktører innen nettverket Den Gode Maten ble et naturlig samlingspunkt.

Solveig Haglund_690x404.jpg

Gunn Søyseth med bacalaobager_690x413.jpg

Daglig leder i Colonialhaven, Gunn Søyseth, hadde med seg ferdigposer med det man trenger for å lage bacalao - alt fra Colonialhaven, selvfølgelig. Kanskje blir dette Surnadals svar på matkasser?