idrettsrådet2011_550x388

Billettsalget startet 5.juledag - 100 billetter allerede solgt

Inviterer til idrettsfest

Idrettsrådet i Surnadal inviterer til en lokal variant av "idrettsgallaen", der rådet skal gi heder og ære til den eller de som har utmerket seg spesielt innen idretten i Surnadal det siste året. I tillegg til å dele ut tre priser, vil gjestene få god mat og drikke, og underholdning fra scenen i "Storstuå" på Surnadal Kulturhus. Arrangementet finner sted lørdag 28.januar 2012.

Har du glede av idretten i Surnadal kommune, så bør du så absolutt sette av datoen 28.januar. For første gang skal alle de gode prestasjonene som blir gjort på og utenfor arenaene få sin velfortjente oppmerksomhet.
- Det er mange slags priser som blir delt ut i Surnadal, som for eksempel Kleivaprisen og Surnadal Sparebanks utviklingspris. Men idretten har vi ikke tradisjon å hedre på denne måten. Det har styret i idrettsrådet tenkt å gjøre noe med, sier leder Knut Haugen som inviterer til en helaften på Surnadal Kulturhus. - Vi skal dele ut tre priser: Årets prestasjon, årets ildsjel og publikumsprisen.
Årets prestasjon vil gå til en person eller et lag som har prestert på et høgt nivå, gjerne nasjonalt eller internasjonalt.
Årets ildsjel vil gå til en person som har lagt ned mye frivillig arbeid over lengre tid. - Nå er det på tide å få frem de som har stekt "bakels" i 25 år, sier Haugen.
Publikumsprisen vil gå til den personen som får flest stemmer i forkant av utdelingen. Idrettsrådet ser for seg fem kandidater som blir nominert og presentert i lokale medier. Publikum få deretter sjansen til å stemme på sin favoritt. - Her kan i prinsippet alle bli nominert, både ildsjeler, trenere og de som har prestert godt innen idretten sin. Både lag og enkeltpersoner.
- Vi ønsker gjerne å få tips til kandidater. Send inn ditt forslag til e-post leder@surnadalir.org

- Ingen annen kommune i fylket har flere personer som er medlem i en eller annen idrettsforening enn nettopp Surnadal. Faktisk er hele 78% av innbyggerne medlem. Det er fantastisk, og nå er det på tide at vi får frem mangfoldet og hedrer oss selv, sier Haugen som ser for seg at dette blir et årlig arrangement. - Vi håper og tror at dette kan bli en tradisjon.

Idrettsrådet inviterer alle grupper som driver med aktivitet til festkvelden, ikke bare medlemsklubbene. - Et godt eksempel på en slik forening er Surnadal jeger- og fiskeforening som har stor aktivitet. Slike foreninger er hjertelig velkommen til Kulturhuset denne kvelden, sier Haugen.

- I tillegg får trolig publikum servert foredrag, underholdning og en matbit i pausen. Og vi har et ønske om at alle de 13 klubbene som er en del av idrettsrådet skal få presentere seg fra scenen. Alt dette til en billettpris på kun 200,- Billettsalget starter sannsynligvis ikke før på nyåret. Vi understreker at dette er et arrangement for det voksne publikum, sier Haugen.

Arrangementet er et samarbeid mellom idrettsrådet, Surnadal kommune og IdrettVekst.

Billettsalget startet 12.00 5.juledag. Her er det lurt å være tidlig ute med å kjøpe seg billett! Etter tre timer er allerede 100 billetter solgt. Kjøp billetter her eller på Surnadal Kulturhus.

På bildet: Line Nordvik (Trollheimen Sykkelklubb), Jan Schei (Surnadal TaekWon-Do Klubb), Irene Bolme (Surnadal IL), Øyvind Magnor Bøe (Bæverfjord IL) Ola Inge Sæther (Surnadal IL) og Knut Haugen (IL Søya).