Magnus kamera 034_400x300

Inga Dalsegg

Januarsalg 2014

 

 

Trollheimsporten har allerede skrevet om at jeg vant Årets Drivanavn 2013, nå har jeg en ekstra nyhet å dele med Trollheimsportens lesere.

Jeg har fått så utrolig mange hyggelige tilbakemeldinger fra folk i hele landet i forbindelse med denne avstemningen, både meldinger fra fjern og nær av typen "jeg har stemt på deg!" og gratulasjoner, - jeg har jo delt denne saken både via nettsiden min og på facebook, - noe som naturligvis fører til at det ikke bare er de faste Drivaleserne som har stemt.

For å feire at jeg vant Årets Driva-navn 2013 slår jeg til med mitt aller første kunstsalg noensinne!

Dette gjør jeg for å takke alle dere som stemte på meg.

Jeg har derfor opprettet et eget album som heter Januarsalg 2014 på nettsiden min. Alle bildene i dette albumet selges til redusert pris i januar 2014.

 

Her er det viktig å kjenne sin besøkelsestid, - for 1.februar 2014 går prisen på de usolgte bildene tilbake til "før-pris" - kunst går som kjent ikke ut på dato!

Her kan du virkelig gjøre et kupp, - alle disse bildene er redusert med 15-40% (eventuell porto kommer i tillegg)

 

Klikk inn på hvert enkelt bilde for å se teknikk, format og pris, - og finner du noe du ønsker å kjøpe er det bare å ta kontakt med meg via

tlf: 41 57 95 23

e-post: art@ingadalsegg.com

 

Så hvis du er på jakt etter en spesiell gave til venner, familie, kollega eller annet, eller rett og slett bare kunne tenkt deg noe nytt til egen vegg er dette en ypperlig anledning!

Så ta en titt, bla deg gjennom albumet, - her gjelder først til mølla prinsippet, så det er virkelig ikke noe å vente med!

 

www.ingadalsegg.com