Mandag
Mandag Skyet
-8°
Skyet
Flau vind
Tirsdag
Tirsdag Delvis skyet
-5°
Delvis skyet
Flau vind

Jelena åpner blomsterbutikk

1.juli åpner Jelena Johnsen dørene til Surnadal blomster i elektrogården i Miljøgata. - Vi skal skape en fin liten butikk med god atmosfære som skal gi kundene en god opplevelse. 

Foreløpig står lokalet tomt, men i løpet av de nærmeste ukene skal rommet pusses opp og forvandles til en trivelig blomsterbutikk. Lørdag 1. juli står Jelena og hennes medarbeider Rita Bergmann klare til ønske kundene velkommen.

Orkideen blomster stengte butikken i Miljøgata tidligere i år, og om knappe tre uker stenger også Enge blomster dørene. Jelena synes det var for galt at Surnadal skulle være uten blomsterbutikk, og bestemte seg for å satse.

- Bygda trenger en blomsterbutikk, og jeg elsker å drive med dette. Det er det beste yrket som finnes, smiler Jelena som har flere års erfaring fra bransjen.
Johnsen kjøpte en blomsterbutikk i Trondheim, som hun ledet i 3 år før hun flyttet til Surnadal i 2015. 

- Jeg avsluttet forretningen i Trondheim 31. oktober, og var så heldig at jeg fikk begynne i Karen Oddny Gravvolds blomsterbutikk her i Miljøgata to dager senere. Jeg er evig takknemlig for at jeg fikk den jobben og erfaringen, sier Jelena. 

surnadal blomster jelena.jpg

Drøye to uker før åpningsdagen er det mange sommerfugler i magen til den blide russiske butikksjefen.

- Jeg må innrømme at jeg er ganske så nervøs, men samtidig gleder jeg meg veldig. Jeg hadde aldri gjort dette om jeg ikke hadde stolt på meg selv og egne kvaliteter. Jeg vet at jeg kan dette faget, og har fått mange positive tilbakemeldinger på jobben jeg har gjort. I tillegg har jeg skutt gullfuglen ved å få Rita Bergmann med på laget. Hun er den perfekte medarbeider, og vi fungerer så utrolig godt sammen. 

Surnadal blomster vil tilby blomster til alle anledninger, og vil også ha et utvalg av gaveartikler. 

- Vi kommer til å ta opp bestilling på blomster til både dåp, konfirmasjon, bryllup, begravelser og andre anledninger. Vi ønsker tett kontakt med kundene våre. Hos oss er ikke blomster bare blomster. Vi behandler de som babyer og kun det beste er godt nok, smiler Jelena som ikke frykter konkurranse fra andre forretninger i bygda.

- Konkurranse er sunt, og kommer kundene til gode. Uten konkurranse er det fort gjort å bli slapp og legge seg bakpå. Vi må være på offensiven, og det er utelukkende positivt for alle parter.

jelena johnsen.jpg
Jelena gleder seg til å kunne ta i mot kunder til sin nye butikk

Butikken vil være åpen mandag til fredag 10 – 17 og lørdag 10 – 14. Butikken er plassert mellom AS Elektro og Trollheimen hestesport i elektrogården. Tre av parkeringsplassene vil være reservert Surnadal blomster.