Ann Kristin Tørset, Liv Botten gave

Julegaver til alle

Hvert år samler Pårørendeforeningen ved Surnadal sykehjem inn ønsker fra pasientene, og i år var intet unntak. Takket være alle bidrag til foreningen, får alle pasientene i år noe de ønsker seg til jul.


- Det er slettes ikke en kravstor gjeng vi har med å gjøre, og derfor har vi i år fått til at alle får noe de ønsker seg. Selvsagt er det noen større ønsker også, som for eksempel erstatning av slitte møbler, men dette mener vi i hovedsak er noe kommunen bør stå for, forteller Liv Botten. - Gavene vi har stått og pakket inn på Bunnpris den siste tiden har vært for å skape kos. Det er de små, ekstra tingene som skaper store gleder, supplerer Marit Foss.


Julegavene er langt ifra det eneste pengene har gått til. Pårørendeforeningen har blant annet gått til innkjøp av to fjernsyn, markiser til en verdi av 50 000 kroner, de har vært med på spleising av rikskonserter, i tillegg til å sende Ann Kristin Tørset på hospitering ved Mørkved sykehjem. – Ann Kristin er en fantastisk god leder, så dette var vi alle svært enige om at hun fortjente, smiler Botten.

 

Andre faste ting på programmet er regelmessig påfyll av snacks fra Rema 1000 og blomster til påske. Det er heller ingen hemmelighet at sosiale aktiviteter verdsettes stort, og av den grunn satses det ofte på underholdningsarrangement. Dette ser man på som så viktig at man steller i stand slike arrangement minst én gang i måneden.
 

Likevel er Pårørendeforeningen langt fra de eneste som står for lyspunktene i pasientenes hverdager. I år er det andre året en anonym giver gir beskjed til Vinmonopolet om at en kasse vin skal doneres til foreningen, og vinen skal selvfølgelig plasseres under juletreet. Den anonyme giveren har hintet om at dette ligger an til å bli en årlig tradisjon.
 

Pårørendeforeningen vil benytte anledningen til å utnevne en stor TAKK til alle som har vært med og bidratt med stort og smått! Underholdere (dans og sang), demensforeningen og blikkenslagerverksted Anders Gjerstad (som i dag overleverte et vesentlig flott bidrag) er noen få av de som fortjener en oppmerksomhet. 
 

Marit Foss, Liv Botten, Kristin Røen, Borghild H
Marit Foss, Liv Botten, Kristin Røen, Borghild Husby Kvande og Ann Kristin Tørset er storfornøyde damer!
Vinkasse
Vinkassen gitt av en anonym nisse
Julegaver
Alle pasientene får noe de ønsker seg.
Ann Kristin Tørset, Liv Botten gave
Liv Botten overrekker gave til en takknemmelig Tørset.
Ann Kristin Tørset, Liv Botten takk
- Dere er en kjemperessurs for oss. Tusen hjertelig takk skal dere ha, sier Tørset.
Damene på kjøkkenet får blomster som takk for hjelpa
Damene på kjøkkenet fortjener også en oppmerksomhet.