Mons og Ola T (3)_1024x768

... spleiselag for Storåsbakken?

Kaffemøte uten sakliste...

I forrige uke hadde ordfører Ola T. Heggem besøk av Are Hilstad, ordfører i Meldal. I dag var det formiddagskaffe med ordfører i Surnadal, Mons Otnes. - Vi diskuterte alt fra fiskekort i Trollheimen til fylkesveg, kunne de to fortelle kort før Mons hasta videre til nytt møte i Surnadal.

- Det er godt å kunne treffes uten sakliste innimellom, sa de to naboene utenfor kommunehuset i Rindal i dag.

- Vi har snakket om løst opg fast over en kopp kaffe - og mange tema har vært oppe, kunne de to fortelle.

Blant disse er fylkesveg 65, der de håper å få gjennom et spleiselag. - Det er litt spesielt at Storåsbakken i Meldal er viktigere for oss møringer enn for Sør-Trøndelag, sier de og er glade for planleggingsmidlene som nå kommer fra Trøndelag. Det er her de håper å få gjennom spleiselaget. Du kan lese meir om fylkesveg 65 her, da meldalsordfører Are Hilstad var på visitt: 2 venner på 3 Venner.

Ellers nemner Mons Otnes og Ola T. Heggem prosessen med skuterløyper, der Surnadal vil gjennomføre det som en del av arealplanen. Der vil Rindal prøve å henge seg på.

- Dette blir ikke noe frislepp for snøskuter. Det blir ei eller fleire løyper - faste traseer - på nordsida av dalføret og formelt skal alt gjennom plan- og bygningslova, sier de to gode naboene. Nordsida har vært et bevisst valg. Samtidig er det et småmaska nett av grunneiere som skal si ja. - Det skal bli spennende å sjå hva vi får til, sier de.

- Ellers var det en utrolig god kaffesup, sa Mons Otnes før han hasta videre.