kristoffer berset

Karrierebeste av Berset

Surnadalingen Kristoffer Berset (som går for Strindheim IL) leverte karrierebeste som 1. års senior i lørdagens norgescup i sprint. Berset kom seg til kvartfinale, og endte til slutt som nummer 22 av 135 løpere. Gjermund Løfald og Jo Svinsås fra Rindal IL ble henholdsvis nr 33 og 52.

Berset gikk kvartfinale mot løpere som Eirik Bransdal, Jan Thomas Jensen og Sindre Bjørnestad Skar. Berset ble nr 5 i kvartfinalen, 2,5 sekunder bak vinneren. Bjørnestad Skar vant til slutt finalen.

Surnadalingene Alise Einmo og Ragnhild Mogstad, som begge går for Strindheim IL, ble henholdsvis nr 40 og 44 på lørdagens sprint. 56 løpere deltok i rennet. Kathrine Rolsted Harsem vant finalen.

Fredag var det 15 km klassisk intervallstart. Der gikk Gjermund Løfald inn til en solid 23. plass av 135 løpere. Han kom i mål på tida 36:33,7 - 01:55,4 bak vinneren Daniel Stock. Her ble Kristoffer Berset nr 56, mens Jonas Aasbø fra Surnadal IL kom i mål på 85. plass.

I løpet for kvinner senior ble Berit Mogstad (Strindheim IL) nr 20 av 52 startende, 01:45,4 bak vinneren Kathrine Rolsted Harsem. Alise Einmo ble nr 22, 01:49,7 bak Harsem, og Ragnhild Mogstad ble nr 38 - 03:02,4 bak vinneren.

Søndag står 15 km fellestart på programmet.

Norgescuprennet arrangeres i Veldre Sag i Brumunddal.