Kommentar til villmannskjøring

Bestemmelsene for kjøring med snøskuter er noe som engasjerer, ikke minst i en kommune som Rindal med store ubebodde områder. Her kommer en kommentar - et riktig så friskt skråblikk - til gårsdagens notis om snøskutere i Løfallfjella:


Nok en gang har værstingene vært ute og kjørt skuter, denne gangen helt opp på Storfjellet!!! Også på 2. juledag!!! Ille nok med at polisen måtte sprenge budsjettet med en flytur 17. mai, men også nå, i jula... la dem slippe det! Begriper ikke at det kan gå an!! I jula skal man slappe av sammen med venner og familie, ikke rase rundt i fjellet med snøskuter og sette andres og eget liv i fare i Guds frie natur! Kanskje til og med en jerv ble skremt til å gjøre på seg etter "tuppkjøringa" og for ikke å snakke om hvor stygt det blir! Dype spor i hvit snø, fysjom!
 
Nei, kom dere ned i bygda til oss andre, ta dere en juledram, kjør traktor eller bil, gjerne i fylla, det er det ingen som bryr seg om! Dra på fest som oss andre, bli med på litt liv, gjerne med kniv, ingen bryr seg! Hvertfall ingen med bart og uniform (om ikke store ting har skjedd). Rød snø utenfor Torshall er bedre enn sporsnø i fjellet!
Tøm gjerne hagla i en husvegg på hjemturen! Spreng ei seter, ingen bryr seg, men rører dere tenningslåsen på skuteren... Da har dere snart Luftforsvaret her. Riktig prioritering er viktig, vet dere!
Ha ei fremdeles god jul alle sammen, med eller uten skuter ;)
Gjermund Nygård