Kreativ juleutstilling i Finstuå

Tirsdag åpnet kunstelevene på Kulturskolen Indre Nordmøre i Surnadal sin juleutstilling i galleriet på kulturhuset. Utstillingen henger til 4. januar, så her er en gyllen mulighet til å få et innblikk i en verden av ung, kunstnerisk kreativitet.

Kunstlærer Inga Dalsegg opplyser at elevene i høst har jobbet mye med anatomi og mennesker i naturlige posisjoner og bevegelse. Elevene har også jobbet med dyr som tema, olje- og akrylmaleri, tegning samt ulike tolkninger av skap.

Caroline og Anne_690x450.jpg

Caroline (t.v.) og Anne med sine flotte malerier. Kunstlærer Inga forteller at Carolines reveunge ble utvalgt til å være med i Norsk Kulturskoleråds Kulturskolekalender for 2016 - litt av en anerkjennelse!

Anja og Synnøve ingress_690x462.jpg

Anja og Synnøve med sine skap-tolkninger. Anja lot seg inspirere av sin far, som jobber på ferje, og forvandlet sin skoeske til ei ferje komplett med bil, anker og ferjemannskap. Til høyre ser du Synnøves tolkning av vitenskap.

Hanne, Ragnhild, John og Idun_690x385.jpg

De eldre kunstelevene har jobbet med selvportrett. Ulike teknikker gir ulikt uttrykk. Finner du Hanne, Ragnhild, John og Iduns selvportretter?

Jørgen galskap_690x462.jpg

Jørgen tok et skritt inn i den makabre verdenen med sitt galskap, blant annet inspirert av skrekkfilmer.

Ingunn bursdagsselskap_690x462.jpg

Ingunn inviterer til bursdagsselskap. Utsiden av eska er dekorert som en presang.

Maleri langvegg_690x462.jpg

Kunstelever høst 2015 foto KIN_690x425.jpg

Dyktig gjeng! Foto: KIN.