HENTA%~1

Klikk deg fram til resultatene live!

Landsskytterstevnet 2012

Landsskytterstevnet 2012 arrangeres på Voss i tida 9. - 17. august. Svært mange skyttere fra distriktet vårt deltar i denne massemønstringa. Det er 5091 påmeldte og du finner alt om Landsskyttarstemnet her på dfs.no. Les meir for fleire linker og resultatene etter hvert - og Tor Fredrik Mikkelsen gjorde det bra - han skjøt til ungdomsmedalje - sjekk resultatene fra starten:

Landsskytterstevnet 2012 arrangeres på Voss og du kan følge med live på nettet - her fra dfs sine sider og resultatene her.

Arrangørens hjemmeside med reportasjer og nyheter finner du her!

Mange skyttere er med fra Surnadal og Rindal. Vi ønsker alle lykke til og så håper vi at fleire av dere som er med sender bilder til oss fra Voss - bruk: redaktor@trollheimsporten.no. Det hadde vært trivelig og hørt litt fra miljøet rundt Landsskytterstevnet 2012.

For å nemne ein av mange har junioren Ola Mogstad Strand skutt svært godt i vår og sommer. Det skal bli spennende å følge han. Det er bare å klikke seg fram på resultatlinken her.

I starten av årets Landsskytterstevne har Tor Fredrik Mikkelsen gjort det bra. Han skjøt til ungdomsmedalje. Sjekk hvordan våre gjør det på Driva nett her og her. TK nett har denne rapporten! Alle resultatene her!