Velkommen

LilleLi Smykker er årets gjestekunstner hos Inga

Inga Dalsegg hadde rulla ut den røde løperen i anledning åpningen av årets sommerutstilling på Dalalåven Atelier i dag, da hun ønsket både årets gjestekunstner og publikum velkommen.

I år ble gjesteutstilleren til forandring en smykkekunstner. Inga og Lill-Eli Jørgensen-Dahl hadde truffet hverandre både på Rennebu- og Rørosmartna’n, og ble etter hvert såpass kjent at Inga inviterte henne til Rindal. Jørgensen-Dahl kommer fra Alta, og hadde en lang og innviklet tur til Rindal, med fly til Oslo og derfra med bil, alt på grunn av koronasituasjonen.

Lill-Eli Jørgensen-Dahl er fra Karasjok. I dag bor hun i Alta, er smykkedesigner og håndlager samiskinspirerte smykker. Hun sier hun får inspirasjon av samisk kultur og alt det vakre som fins i naturen og kan også lage smykker litt etter kundens ønske.

Det virket som om smykkene falt i smak hos de besøkende i dag, mange benyttet sjansen til bevilge seg noe nytt, eller kanskje kjøpe en gave.

I tillegg var det også selvfølgelig mye å velge i blant Ingas bilder. Det har vært rolige tider også på Dalalåven under koronaen, og dermed mer tid til maling.  

Så til dere som ikke kom i dag, stikk innom i løpet av Kulturvøkku!

Lill-Eli og Inga.JPG

Velkommen!

Lill-Eli med smykker.JPG

Lill-Eli Jørgensen-Dahl foran smykkebordet

Lill-Eli Jørgensen-Dahl.JPG

Fullt opp med å notere bestillinger

Inga skåler.JPG

Inga skåler for utstillingsåpning foran to av sine nyeste bilder

Inga m. smykker.JPG

Levende reklame for LilleLi-smykker

Smykker 1.JPG

Noen av LilleLis smykker

Mye folk.JPG

Mye folk innim i dag

Les om LilleLi Smykker her på Facebook

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mini-marked

Utenfor Dalalåven Atelier vil det være mini-marked både lørdag og søndag i Kulturvøkku.
I dag var Holum Gård i Meldal til stede med forskjellige produkter av ull og saueskinn fra egne sauer. Makeriet Wiik fra Valsøyfjorden hadde stand med ulike treprodukter og glass, og Storkvikne Gård på Svorkmo stilte med egg fra frittgående høner og diverse lokalproduserte matvarer.
 

Holum Gård.JPG

Holum Gård med saueskinn og ullprodukter

Holum gård 2.JPG

Fin sjal-spenne i tre selges fra Holum Gårds stand

Les om Holum Gård på Facebook

Inger Lise Kvikne.JPG

Eggkartong.JPG

Stor-Kvikne Gård har nettopp fått avtale om levering av egne egg til Coop. Etter en omfattende prosess med nisjeavtale fra Nortura og investering i ny pakkemaskin som gjennomlyser egga, har avtalen med Coop gått i orden. Så nå kan du kjøpe egg i egen pakning med ”Egg fra frittgående trønderhøner” både på Coop Marked Nybø og Coop Ekstra Rindal.  Og Stor-Kvikne-egg kan anbefales!

Les om Stor-Kvikne Gård på Facebook

Makeriet Wiik.JPG

Fra Valsøyfjord kom utflytta rindaling Margit Langli Wiik og Arnstein Wiik og kunne by fram ulike treprodukter og glass.

Mardit langli Wiik.JPG

Margit graverer inn mønster på glass til en hver anledning, så her kan du få både bryllupsglass og kjærestglass.