IMG_9788[1]

Litj-lina aleneløp med 57 deltakere

Fortsatt kan det pga smittevernreglene ikke arrangeres løp med fellesstart. Derfor ble det avholdt en ny periode med Litj-Lina aleneløp, noe som betyr at deltagerne går/løper når de vil og sender resultatet til arrangøren.

Bildet over: Erik Løfald var klart raskeste løper.
 

Ved avslutninga tirsdag kveld hadde 57 deltakere registrert seg. I det første løpet deltok 63. Totalt er det 86 forskjellige personer som har deltatt i ett eller begge løpene. I det andre løpet ble Jøran Bævre Brauten og Laila Eidnes trukket ut som vinnere av hvert sitt gavekort på kr 500,- på Sport1.

Laila foto RIL.jpg
Laila Eidnes

Alfabetisk resultatliste (som inneholder tider fra begge løpene), er lagt ut på Rindal Friidrett sin Facebookside Spasertrimmere som har brukt over 7 min/km, har fått tida 20,18. Av de som deltok for å løpe fortest mulig, var Erik Løfald den klart raskeste. Han løp på 8,51, ei forbedring av hans tidligere uoffisielle løyperekord med 17 sek. På damesiden var Ida Mogstad raskest på den gode tiden 10,16.

Litj-lina inngår i Rindal Løpskarusell. Normalt vil det neste løpet være 2 runder rundt Tjønna 12. juni. Det vil nå bli vurdert om at dette også må arrangeres som «aleneløp».

 

Tekst og foto: Rindal IL