Picasa

Lokaloppgjør i Surnadal

Surnadal IL - Rindal IL J12
Til pause hadde rindalsjentene full kontroll, og ledet med hele 5 mål til pause. Stillingen var 4 - 9. Etter pausen tok surnadalsjentene seg sammen og utlignet til 9 - 9 når det var igjen 10 minutter av kampen. Ragnhild Evjen tok Rindal til ledelsen igjen, 4 minutter før slutt. Men 2 minutter før slutt utlignet Anna Vattøy Solli, og fulgte opp med seiermålet like etter! Stillingen ble 11 - 10 - en velfortjent seier til Surnadal IL!

Surnadal IL - Meldal IL J16
Meldal hadde et klart overtak i første omgang, og det stod 11 - 17 til pause. Surnadalsjentene tok seg sammen i andre omgang og ga publikum god underholdning. Surnadalingene sørget for en spennende kamp med bare 2 til 3 mål i fra seier, men det var dessverre Meldal som gikk av med seieren denne gangen. Stillingen ble 23 - 25.

Surnadal IL - Rindal IL J14
Rindal ILs Mia Bakken sørget for det første målet, 3 minutter etter start. Rindalsjentene hadde full kontroll, og vant enkelt 20 - 8.

Rindal IL og Surnadal IL J12 hadde også den aller siste kampen for dagen. Surnadalsjentene ville ha enda en seier, og resultatet ble 14 - 3!