sandnessjøen bjørnås, søyseth, hove

Målshow da Rindal slo Sverresborg 2

Søndagens 3. divisjonsoppgjør mellom Rindal og Sverresborg 2 i Rindalshuset ble et skikkelig målshow. Rindalingene trakk til slutt det lengste strået, og vant hele 38 - 31. Ni av tretten spillere tegnet seg på scoringslisten.

Ingressbilde: Trioen Malin Bjørnås, Anja Søyseth og Marit Ustad Hove scoret 22 av lagets 38 mål.

Rindal slo hardt tilbake etter lørdagens tap mot Rana/Bossmo&Ytteren, og hadde god kontroll på gjestene fra Sverresborg. Rindal gikk opp i ledelsen 2 - 1 etter to minutter, og så seg aldri tilbake. Til pause ledet Rindal 18 - 12.

I andreomgangen økte hjemmelaget ledelsen, og ledet på det meste med åtte mål på stillingen 25 - 17. Gjestene yppet seg litt midtveis i omgangen, og var bare tre mål bak på stillingen 28 - 25. Men anført av Malin Bjørnås og Hanna Saksen satte Rindal inn støtet, og vant til slutt med komfortable sju mål.

Kaptein Maren Halgunset skryter av innsatsen til sine lagvenninner.

- I dag fungerte det meste, både i angrep og forsvar. Vi satte sjansene våre og stod godt bakover. Seieren var aldri truet, sier Halgunset.

Sverresborg satte frimerke på Anja Søyseth og Marit Ustad Hove. Det skapte store rom for de øvrige spillerne på laget.

- Det var bare en fordel for oss. Da måtte andre ta ansvar, og den sjansen tok de godt vare på, sier kaptein og målvakt Maren Halgunset.

To kamper gjenstår for Rindal, og det er ingen enkel oppgave som venter rindalingene. Neste helg venter serieleder Strindheim, mens sesongen avsluttes med bortekamp mot tabelltoer Stjørdal 28. mars. Rindal kan i beste fall bli nummer fem på tabellen.

Gjennom hele sesongen vil Trollheimsporten følge 3. divisjonslaget tett, og etter hver kamp vil vi gi stjerner til kampens tre beste spillere.