Magne Bjørnstad

- Vi skal drive godt og nøkternt etter rindalsk lynne

Magne Bjørnstad ny banksjef i Rindal Sparebank

Magne Bjørnstad ansatt som ny banksjef i Rindal Sparebank fra 1. mars 2012. Magne Bjørnstad er 49 år gammel og er utdannet sivilagronom fra Norges Landbrukshøyskole. Han er diplomøkonom i bankfag fra Bedriftøkonomisk Institutt (BI) og i dag soussjef og banksjefens stedfortreder i banken. - Vi skal drive godt og nøkternt, heilt etter rindalingenes natur.

Det sier den nyansatte banksjefen i Rindal Sparebank til Trollheimsporten.

Magne har før han ble ansatt i Rindal Sparebank i 1991, blant anna arbeidet i Fokus Bank som bedriftsrådgiver. Han er også autorisert finansiell rådgiver (AFR).

Spent, men gleder seg
Han synes det er litt for tidlig å komme med noen programerklæring i dag. Sjøl fikk han vite det i ettermiddag, sammen med staben i Rindal Sparebank.

- Jeg er spent på å få hovedansvaret, men jeg gleder meg, sier han og ansettelsen ble godt mottatt i staben i banken i ettermiddag.

Langsiktig, godt og solid arbeid
- Det er jeg glad for, sier han og lover å videreføre det langsiktige, gode og solide arbeidet som er gjort i rindalsbanken. - Vi har en solid, kostnadseffektiv og dyktig stab på 14 ansatte. Soliditeten i banken er meget sterk og det er svært positivt, sier han og regner med det blir en litt glidende overgang med Odd Inge Løfald fram mot 1. mars neste år. Løfald trer tilbake etter 16 år som banksjef i Rindal.

Magne Bjørnstad er overbevist om at Rindal Sparebank er liv laga i mange år framover, sjøl om rammebetingelsene gjør det bare meir og meir krevende å drive bank.

- Driver vi godt og nøkternt, etter rindalsk natur, frykter jeg ingen ting, sier den nye banksjefen.