LL aug 07 1

Fra gamle Trollheimsporten i august 2007

Med Rita og hund innover Folldalen

Vi blir med Rita Storslett fra Sunndalsøra og hunden hennes på en tur innover Folldalen. Båtfører, turkamerat og fotograf denne augustdagen 2007 var Lars Løset (Bortistuen), sto det på gamle Trollheimsporten i august 2007 - sjå de fine bildene fra turen:

Trollheimsporten fortsetter å legge inn stoff fra gamle Trollheimsporten. Trollheimen har alltid vært sentral for Trollheimsporten og vil naturligvis være det framover også. Nå kan du klikke deg fram til mye godt stoff om Trollheimen på nye Trollheimsporten - og meir kommer etter kvart. Klikk på Trollheimen på den raude menylinja. Da kommer det fram nye menyer på den grå menylinja nedenfor annonsen til Rindal Sparebank. Her kan du klikke deg videre til fantastiske reportasjer og turer om friluftsliv i Trollheimen, bilder fra Trollheimen med mange topper, turer i Trollheimen, Trollheimshytta, trurkart, naturmagasinet med planter og dyr og utrolige reportasjer fra alle år mellom 2004 og 20010 (her vil det komme mye meir etter kvart), isbreer og snøfonner og til slutt verneområder. Start med å trykke på Trollheimen.

Nye Trollheimsporten lover at alt stoffet fra gamle Porten vil komme over etter kvart. Denne gangen har det kommet mye nytt på Folldalen, der Lars Løset (Bortistua) var svært aktiv - noe han fortsatt er, med fine bilder fra Trollheimen. Det liker vi godt - så det er bare å lade opp fotoapparatet og send oss bilder fra dine turer: redaktor@trollheimsporten.no. Foruten Lars Løset har det kommet nytt på Folldalen fra Jan Egil Møkkelgård og Jon Kristian Aune.

Her til høyre og under (klikk på bildene og sjå dem større og i serie) ser vi fra en tur Lars hadde sammen med Rita Storslett fra Sunndalsøra i august 2007. Kos dere ellers med bilder fra Trollheimen:

 

LL aug 07 1
Foto: Lars Løset
LL aug 07 2
Rita og hunden ved Svartåbrua.
LL aug 07 3
På Gorillamyra. Slettstoen og Mellomfjellet i bakgrunnen.
LL aug 07 4
Rast ved Litlsetra, som tilhører Langli-garden. Storlifjellet til venstre.
LL aug 07 5
Ei stortoll på Svartåmoen.