huldredans1_550x518

Mer Huldredans

Svanhild Husbys "Huldredans" ble en braksuksess med to utsolgte forestillinger i Surnadal Kulturhus i november. Nå kan publikum glede seg over at gjengen bak suksessen har bestemt seg for å sette opp forestillingen på nytt i påsken 2012. Billettsalget er allerede i gang!

Responsen på "Huldredans" var enorm, og billettene ble revet bort på rekordtid.  Publikum fikk valuta for pengene, for gjengen på scenen, med Svanhild Husby i spissen, ga de fremmøtte noe helt unikt og magisk. 
 Les hva Trollheimsporten skrev etter forestillingen her.

- Etterspørselen har vært stor, og tilbakemeldingene etter forestillingene i november har vært utrolige positive. Så vi setter opp samme forestilling onsdag 4.april. Vi vil kun gjøre noen små endringer, og ønsker både de som gikk glipp av "Huldredans" i november, og de som ønsker å se den igjen, hjertelig velkommen, sier Husby som har en oppfordring til publikum: - Vi ønsker oss flere bilder som vi kan bruke på scenen. Gjerne landskapsbilder med litt trolsk stemning. De kan sendes til svanhildhu@hotmail.com
Et eventuelt overskudd blir delt ut til et lag eller en forening innen lokalkulturen. Vi oppfordrer disse til å sende oss en kortfattet søknad om hvorfor de fortjener penger fra oss, så trekker vi ut en vinner etter forestillingen i april, sier Husby. Søknaden kan sendes på e-post.

CD med musikk fra forestillingen kan du få kjøpe på Kulturhuset og på Hydro Texaco i Surnadal. 

Billetter får du kjøpt her