companion - Inga

Utvikler motivene og planlegger til nye utstillinger

Mye fint nytt fra Inga Dalsegg

Inga Dalsegg har oppdatert sin nettside med masse nye tegninger i det siste. - Det mest spennende er kanskje en nyhet i forhold til motiv, forteller ho sjøl til Trollheimsporten. - For første gang noen sinne har noen katter sneket seg inn på noen av mine bilder, sier ho. Ellers jobber Inga med to utstillinger som begge åpner i april.

 

Nye motiver
- For første gang noensinne har noen katter sneket seg inn på noen av mine bilder! Jeg har to små pastelltegninger med katter (til høyre), men også mange med mer vanlige motiv for min del; vinglass, tekopper, bøker og så videre. Også har jeg rukket å lage to nye maleri (under), forteller ho til Trollheimsporten - der ho er medlem med sin nettsidebli medlem - alle her!

Nyheter med tegninger og maleri på nettsidene til Inga Dalsegg her.

To utstillinger
- Jeg jobber for tida mot to utstillinger som begge åpner i april, - da må jeg fordele bildene mine mellom en separatutstilling jeg skal ha hos Rakkestad Kunstforening og deres Galleri Midtstuen 14. - 29. april og Galleri Skjæveland på Jørpeland utenfor Stavanger der, jeg skal delta på under en kollektivutstilling 19. april - 30.mai, forteller ho.

- Dette blir de første utstillingene mine etter skulderoperasjonen i august, så det blir både godt og spennende å komme seg ut med bildene mine igjen! legger ho til.

Under de to nye maleriene ho har produsert i det siste - de heter Legacy og Hold me tight - og nedenfor ser du også fleire tegninger - Apple og Campanion med katt: