sverresborg mali bæverfjord

Mye positivt tross tap

Surnadals håndballdamer tar med seg mye positivt tross nytt tap i 4. divisjon. Lørdag ble Ålen et hakk for sterke, og Surnadal tapte til slutt med sju mål. - Vi jobbet godt som et lag, og det var mye som fungerte for oss i dag. Det tar vi med oss videre, sier kaptein Oddrun Husby.

Line Mogstad på Surnadal scoret kampens første mål, men Ålen overtok kommandoen og ledet med fire mål til pause. Etter hvilen økte hjemmelaget ledelsen, og var seks mål foran på stillingen 15 - 9. Surnadal ga ikke opp, og var bare tre mål bak midtveis i andre omgang. Ålen, som er ubeseiret i avdelingen, satte inn et ekstra gir og vant til slutt kampen 26 - 19.

Toppscorer for Surnadal var Kine Bjørseth med 7 mål.

Lagkaptein Oddrun Husby oppsummerer kampen slik:

- Vi sitter igjen med en god følelse til tross for tap. Vi ble hardt straffet av et kontringsvillig lag, men klarte likevel å holde humøret oppe. Humøret vårt var nok en av faktorene til at hjemmelaget ble stresset til å gjøre en del feil. Vi gjorde en god kamp mot Ålen som har vunnet alle kampene sine så langt, sier Husby.

Husby ønsker å trekke frem Ingun Løseth og Mia Larsen Faksnes som stilte på bortekamp på kort varsel.

- De fortjener en stor takk, og begge utmerket seg positivt på kampen, sier lagkapteinen.

Etter fire kamper ligger Surnadal på 9. plass på tabellen med 2 poeng.

Surnadal spiller ny kamp allerede søndag. Da kommer Frøya til Surnadal idrettshall. Kampstart kl 15.00.

Gjennom hele sesongen vil Trollheimsporten følge 4. divisjonslaget tett, og etter hver kamp vil vi gi stjerner til kampens tre beste spillere. Etter dagens kamp fordeles stjernene slik: