20161207_173400

Nissemarsj i Midtigrenda

Det var mange spente smånisser som møtte opp til den årlige nissemarsjen i Midtigrenda barnehage onsdag kveld. Barnehagen har i høst blitt flammefri, og FAU har i den anledning kjøpt inn LED-lys til alle barn i barnehagen. Disse ble delt ut før lysfølget gikk en runde rundt i grenda. Alle små fikk medalje i premie etter marsjen.

Vel tilbake i barnehagen var jubelen stor da barna oppdaget at det var kommet en julegris på besøk! Tusen hjertelig takk til Sissel Krangnes og minigrisen Lotta som stilte opp på kort varsel. 

Og mens alle fikk hilse på grisen kom det enda mer besøk. Nissen sto med ett i porten med godtepose til alle små. Stemningen var upåklagelig med både nisse og julegris, og med fyr på den nye bålpanna barnehagen har fått fra FAU, smakte det godt med varm saft og pepperkaker servert av snille bestemødre. 

20161207_172953.jpg

FAU i Midtigrenda barnehage ønsker å takke alle som bidro til en vellykket nissemarsj. Lokale bedrifter som REMA 1000 og KIWI bidro med servering og nissegodter, Nille med medaljer og Felleskjøpet har bidratt til bålpanne. Tusen takk også til Karen Oddnys hus- og hagenissetjenester og til Kristin og Ann Grete på kjøkkenet.


Bilder: Stor stas med både nisse og julegris! Foto: Maritha Grimsmo 
Tekst av FAU Midtigrenda barnehage