Nordviksula AK 1

Foto: Arild Krovoll og Morten Svinsås

Nordviksula 2003 og sommeren 2007

Arild Krovoll var oppe på Nordviksula søndag 17. september 2003 - i et praktfullt sommervær! Toppen nærmest er Indre Sula. Det kan virke som om det var reine valfarten av skigåere til Nordviksula sommerdagen 2007 - sjå tre bilder og Trollheimsporten oppgraderer Trollheimen med Nordviksula - Ytre Sula.

Morten Svinsås (foto) gikk sammen med brødrene Odd og Hans Petter Lykkja fra Storås og søskenbarnet deres, Ola Kjøren fra Børsa. Dette stoffet ble lagt inn på Trollheimsporten i 2007.

Trollheimen er blant hovedområdene Trollheimsporten ønsker å fokusere i et positivt omdømme av distriktet. Derfor oppgraderer vi sidene våre med stoff fra gamle Trollheimsporten. Nå er Ytre Sula - eller Nordviksula - på plass! Og med det er heile Trollheimen oppgradert og du finner alle topper og daler under Bilder fra Trollheimen på den grå menylinja under bankannonsen når du klikker på Trollheimen på den raude menylinja på Hovedsida. Det neste blir oppgradering av gamle bilder fra gamle TP om Planteliv og Dyreliv i Trollheimen. Der er det alt lagt over mye godt stoff og det finner du under Naturmagasinet på den grå menylinja når du klikker på Trollheimen på Hovedsida. Det vil vi komme tilbake til utover vinteren - og som du sikkert har funnet ut:Det er mye godt stoff og reportasjer å finne om Trollheimen på Trollheimsporten.

Nå er altså Nordviksula - Ytre Sula - på plass og den toppen finner du under Bilder fra Trollheimen når du klikker på Trollheimen på Hovedsida. Sjå også andre topper og daler. God fornøyelse!

To bilder til fra turen til Morten Svinsås, Odd og Hans Petter Lykkja:

 

Nordviksula AK 1
Foto: Arild Krovoll
Nordviksula MS 2
Foto: Morten Svinsås
NordvikSula MS
Rast like før toppen. Odd Lykkja og Ola Kjøren.
NordvikSula, Ytre
Indre Sula nærmest. Bak der (til venstre) Rognnebba og så Snota med den kvite kalotten på.