Northug og Bjørgen til Rindal

IL Nor har nå bestemt seg for å flytte sitt tradisjonelle julerenn 3. juledag (27. desember) til Rindal på grunn av snømangel i Resdalen. I følge Adresseavisen i dag kommer heile 5 eliteløpere; Petter Northug (bildet), Eldar Rønning, Marit Bjørgen, Marthe Kristoffersen og Therese Johaug. 

Årsaken til at de fem eliteløperne har meldt sin ankomst er den lange konkurransepausen mellom helgas verdenscuprenn og Tour de Ski på nyåret.
- Mange av landslagsløperne vurderer å gå i Meldal (som nå er blitt Rindal - red.anm.), særlig de som er bosatt i Trøndelag, sier sportssjef Åge Skinstad til Adresseavisen.
 
Det er venta mye folk til Rindal 3. juledag, både løpere og publikum, og nye dugnader er i gang for å utvide traseen rundt Igltjønna.
 
Les hva rindalingen Birger Løfaldli har skrevet på adressa.no fra Rogla der Petter Northug utklasset alle og Marit Bjørgen tok to andreplasser. Begge har den gule trøya og leder verdenscupen.
 
Rindalsrennet fikk mye skryt for sine løyper og spor. Trollheimsporten hadde denne reportasjen fra Rindalsrennet og nedenfor ser du løypetraseen rundt Igltjønna og Hallvard Løfald under Rindalsrennet:
Marit Bjørgen og Petter Northug klare for Nors julerenn i Rindal 3. juledag.
Hallvard Løfald i mål under Rindalsrennet. Det ble andreplass - 3,2 sekunder fra seier.
 
Foto: Ole Trygve Foseide.