helgetunmarka[1]_1024x768

- Helgetunmarka Grunneierlag

Nummer 13 i medlemsruletten

Helgetunmarka hytteområde ligger sørøst i Rindal kommune - mot grensa til Resdalen i Meldal kommune i Sør-Trøndelag. Helgetunmarka Grunneierlag er en sammenslutning av grunneiere i området, der målet med laget er å tilrettelegge for best mulig kommunikasjon og samarbeid mellom grunneiere og hytteeiere. Laget er medlem av Trollheimsporten, og presenteres i dag i Nye medlemsruletten.

 Stillhet og ro - Turer i skog og mark - Bading - Skiturer
Området omfatter flere hyttefelt i den østlige delen av Romundstadbygda. Variasjonen i terreng, beliggenhet og standard i de ulike hyttefelt er stor – her kan du finne tomter som passer til enhver hyttedrøm, skriver laget på sine egne . Felles for dem alle er tilgang til urørt natur, mange fine fiskevatn og Trollheimens fjellområder. Helgetunmarka har mange muligheter sommer som vinter. Her er det lett terreng å ferdes i for både store og små. Helgetunmarka hytteområde består av disse tomteområdene: Almdalsvatnet, Bjønnavatnet, Bjørklislettet, Husåsvatnet, Harvedhaugen, Langtjønnåsen, Reslia, Snurruåsen og Rinnåsen. På deres Helgetunmarka Grunneierlags egne hjemmesider kan du få mer informasjon om hvert enkelt område.hjemmesider

Utfluktsmulighetene er mange og varierte i Helgetunmarka, sommer som vinter. Mange turmuligheter i lett terreng, toppturer til fjell, sykling på vei og terreng, fisking, bading, båtutleie, jakt/fiske, gapahuk, preparerte skiløyper og isfiske.

Hytteservice
For å gjøre hyttelivet enklere for sine hytteeiere, tilbyd Helgetunmarka Grunneierlag hytteservice. Alt fra vaktmestertjenester, snømåking av tak, levering av brensel, tilsyn, løypekjøring, eller tjenester etter avtale. De kan også tilby levering av ulike hytter, nybygg, tomtegravig, snekkerarbeid, skifting av tak osv. Les mer på Helgetunmarka Grunneierlag. Der får du all informasjon om hvilke tjenester de kan tilby og kontaktpersoner. På  kan du også se bilder fra området, lese mer om aktiviteter og opplevelser, og lese mer om hvert enkelt område. I tillegg får du oppdatering på vær og føreforhold.hjemmesiden

Skiltet sommersti til Hegetunsetra
I begynnelsen av juni ble det satt opp skilt i kryss og en del skilt som viser stedsnavn. Stien starter ved infotavla på P-plassen ved Langvassbekken. Starter etter stien til Raudfjellet og følger den i ca 1 km.

Sommeren 2010, ble stien ryddet, merket med blått og det ble lagt klopper over bløte myrstrekninger og det ble laget bruer over små bekker. Så det er nå ikke vanskelig å finne fram til Helgetunsetra.

Styret i helgetunmarka Grunneierlag består av:

Styret i Helgetunmarka Grunneierlag består av:
Harald Helgetun
- tlf. 992 68 150
epost: harald.helgetun@svorka.net.
Petter Baalsrud - tlf. 909 38 057
epost: baalsru@frisurf.no.
John Kirkholt Røen - tlf. 911 96 032
epost: john-ki@frisurf.no.
Lars Helgetun - tlf. 932 65 732
epost: lars.helgetun@svorka.net.
Ola Romundstad - tlf. 976 82 841

Eller kontakt oss på epost helgetun@online.no.

Reguleringsplaner for området finner du her.

 

 

MEDLEMSRULETTEN
Vi er nå i gang med en ny presentasjonsserie her på Trollheimsporten. I løpet av 2011 presenterer vi alle våre trofaste medlemmer. Helt fra oppstarten har næringsliv, lag og organisasjoner - spesielt i Rindal - benyttet sjansen til å markedsføre sin virksomheten gjennom Trollheimsporten. Nå ønsker vi å gi noe tilbake.

Dette skreiv medredaktør Irene Karlstrøm i fjor da ho starta denne serien. Nå gjør vi en restart og Perikom er neste ut i Nye medlemsruletten, som du finner under På Porten på den grå menylinja når du er på Hovedsida på den raude.

Les tidligere artikler fra medlemsruletten
1.
Børset Bakeri AS
2. Kor Gøttj
3. NMK Surnadal og Rindal
4. Foldenfoto - Harald Egil Folden
5. Inga Dalsegg
6. Todalen.no
7. Torshall BA

8. Norsk Luft

9. AMFI Surnadal
10. PERIKOM

11. Solhaug Interiør
12. Sangkoret Tormod

 

Helgetunmarka
Helgetunmarka.
Hytte i Langtj�nn�sen_300x225
Hytte i Langtjønnåsen.
Skilting_300x225
Skilting.