Eirik Øvstedal foto El-Watch

Ny løsning for visning av sensordata

El-Watch utvikler både hardware og software. Det gjør at vi har stor evne til innovasjon og utvikling, men også at dette blir en veldig spennende arbeidsplass. Nå lanserer de et en helt ny løsning for visning av sensordata, nemlig neuronsensors.app.

Dette omtaler El-watch i en artikkel på sin hjemmeside.

Eirik Øvstedal (31) sitt første møte med El-Watch var da han kom til oss i forbindelse med bacheloroppgaven som dataingeniørstudent. Ettersom alle parter syntes samarbeidet fungerte godt har han nå vært ansatt i snart fem år. Eirik bor på Ranheim og har arbeidsplass på Trondheimskontoret. I løpet av tiden han har vært i El-Watch har han vært med på å utvikle mange spennende teknologier, men det siste året har han først og fremst vært prosjektleder for den nye løsningen.

Dette er jo det andre dashboardet El-Watch utvikler for å vise fram sensordata. Hva er det som skiller det nye systemet fra det gamle?

– Oi, det er ganske mye. Dette er ikke bare en oppdatering eller en oppfriskning av designet, men en fullstendig gjennomgang og ombygging av hvordan vi transporterer, prosesserer, lagrer, viser og deler sensordata. Målet er at Neuronsensors.app skal være en enkel, funksjonell og fleksibel plattform som, på sikt, lærer av brukerne.

Les mer på El-Watch sin hjemmeside.

 

Foto: El-Watch AS


El-Watch AS er medlem av Trollheimsporten.