Jim børset 1_1024x659

Jim Børset starter mandag

Ny salgsmedarbeider i Trollheimsporten

Jim Børset er engasjert som salgsmedarbeider i Trollheimsporten og vil starte i jobben fra mandag 15. oktober. Jim er 51 år gammel og har solid bakgrunn som selger. Han har arbeidet i Børset Engros og i Mersalg - ei salgstjeneste til dagligvarehandelen. Han har nettopp avslutta et vikariat ved næringsavdelinga i Rindal kommune.

Fra mandag starter altså Jim Børset (51) som salgsmedarbeider i Trollheimsporten. Han blir å treffe på tlf 909 82 700 og på epost:jim@trollheimsporten.no.

Trollheimsporten ønsker Jim Børset velkommen med på laget og regner med det blir et fruktbart samarbeid. Jim er engasjert som annonseselger og vil i tillegg jobbe med markedsavtaler og medlemskap for Trollheimsporten.

Jim kjenner området til Trollheimsporten (Rindal og Surnadal) godt. Han har bakgrunn som selger med bachelor i markedsføring og internasjonalisering. Han har tidligere arbeidet ved Børset Engros under Børset Bakeri - salg av kaker, salater og spekemat til dagligvarehandelen. Ellers har han vært 20 år i "utlendighet", der han arbeidet for Mersalg det meste av tida. I Mersalg arbeidet han med salgstejenester til dagligvarehandelen.

Nå har Jim Børset nettopp avslutta et vikariat ved næringsavdelinga i Rindal kommune.

- Jeg gleder meg til å komme i gang på Trollheimsporten og kommer til å banke på døra til mange i næringslivet i Surnadal og Rindal, sier han og håper han blir tatt vel i mot. Prøv han på tlf 909 82 700 eller mail jim@trollheimsporten.no.

Du finner alle medarbeidere i Trollheimsporten her!