Dans2_cropped_1024x556

Ny stor gave til Pårørendeforeninga

Pårørendeforeninga ved Surnadal Sjukeheim har i forbindelse med innsamlingsaksjonen denne vinteren fått inn nok en stor pengegave. Liv Botten i Pårørendeforeninga kan fortelle at det så sent som lille julaften dumpet en "julegave" på 10 000 kroner inn på innsamlingskontoen. Giveren, Husby & Moen Maskin as, får nå takk av foreninga for det betydningsfulle bidraget. Totalt er det nå kommet inn over 100 000 kroner i forbindelse med giroaksjonen.

Alle bidrag til Pårørendeforeninga går til økt trivsel og velferd for beboerne ved sjukeheimen. Her fra dans i regi Pårørendeforeninga. Foto: Norunn Holten

-Jeg fikk meg en overraskelse da jeg skulle ta en titt på kontoen nå i romjula og oppdaget at saldoen hadde øket betraktelig. Stor var gleden da jeg fikk se at nok en bedrift hadde gitt sitt flotte bidrag, og enda er det ikke for sent for evt andre bedrifter å gi……, sier Liv Botten. -Tusen tusen takk – vi er så takknemmlige for at vi kan fortsette vårt arbeid for trivsel for beboerne ved Surnadal Sjukeheim.

Viss du også vil gi et bidrag til foreninga, kan du klikke her og komme inn på infoskrivet og giroen foreninga sendte ut til alle husstander før jul. Se mer om resultatet av innsamlingsaksjonen ved å klikke her.

Pårørendeforeninga ved Surnadal sjukeheim er medlem av Trollheimsporten. Bli medlem du og! Klikk her for å bli medlem. Alle medlemmer her.