Bettina Røen Helgetun - Kopi_1024x882

Ny styreleder og nytt styre

Bettina Røen Helgetun er ny styreleder i Trollheimsporten. Det er klart etter at Trollheimsporten AS hadde generalforsamling for ei tid siden. Bettina tok over etter Per Jarle Eide, som sa takk for seg etter to år i styret. Ellers gikk Merete Gundersen ut av styret i Trollheimsporten og ny styremedlem ble Mildrid Kattem Aune. Foruten Bettina og Mildrid består styret i Trollheimsporten AS av Rolf Paulsen, Marte Helgetun og Stian Kooyman.

Bettina Røen Helgetun_500x347.jpg

- Jeg er spent og ser på dette som ei stor utfordring, sier Bettina Røen Helgetun (til høyre ved redaktørens meget rotete kontorpult).

Sterk merkevare
- Trollheimsporten er en sterk merkevare og står sterkt både i Rindal og Surnadal. Den er vikltig for grasrota i bygdene, sier ho.

Bettina synes styret er sterkt sammensett. - Det har mye kompetanse og det er mye optimisme i dette styre. Det er ei stor utfordring å få være med sammen med disse, sier ho.

Svært mye arbeid bak
- Men uten hovedredaktør Willy og alle gode medredaktører hadde det ikke vært noen Trollheimsport. Det er svært mye arbeid bak, som folk ikke er klar over. Derfor er det viktig at lesere og publikum er med og bidrar. Det er viktig at folk melder fra om det som foregår. De små tingene er kanskje like viktige som de store, sier ho og oppfordrer til å sende inn bilder og tips. Trollheimsporten er avhengig av å få inn mye fra publikum for å være levende, understreker Bettina Helgetun - og nemner et eksempel nylig: Hoggestabben som blomstret!

Skal bli ny og trenger fleire
Bettina Røen Helgetun bor i Løsetgrenda i Rindal sammen med mann Jostein og to barn - Helene og Edvard - og to katter.

- Framover skal Trollheimsporten fornye seg, blant anna med ny design. Videre vil det bli behov for nye medredaktører, sier Bettina og håper mange vil melde seg når det blir utlyst. - Har du lyst til å være med i Trollheimsporten, så er det bare å melde seg nå til Willy, sier ho.

Generalforsamlinga i Trollheimsporten AS vedtok både regnskap og årsberetning for driftsåret 2012. Resultatet viste et overskudd på vel 240 000 kroner mot et underskudd på vel 200 000 kroner i 2011. Selskapet har en meget god egenkapitalprosent.

Har du lyst til å være med i Trollheimsporten - ta kontakt med Willy: willy@trollheimsporten.no eller tlf 915 35 032.