multe

Aldri har TP hatt så mange unike besøkende

Nye rekorder for Trollheimsporten

Trollheimsporten satte i desember solide nye rekorder når det gjelder besøk. Aldri har så mange unike besøkende vært innom Trollheimsporten - heile 28 013 personer har besøkt nettstedet i desember. I 2012 har Trollheimsporten hatt over 1,76 millioner besøk. Det er også historisk rekord for vårt populære nettsted.

Og det er dere lesere som skaper disse unike besøkstallene på Trollheimsporten. Derfor håper hovedredaktør og daglig leder Willy Karlstrøm at alle dere lesere fortsetter å sende inn bilder og stoff fra alt mulig dere har vært med på, opplevd eller gamle bilder dere finner og ønsker å dele med alle på Trollheimsporten. Bruk redaktor@trollheimsporten.no.

I desember 2012 var det over 28 000 unike besøkende - det vil si IP-adresser - på Trollheimsporten. Dette i følge Google Analytics som Trollheimsporten bruker som eksternt målesystem. Du kan ta opp oversikten på pdf her. Da ser du også hvor de fleste besøkende kommer fra utom Rindal!

Dette er en solid ny rekord for Trollheimsporten. Nøyaktig var det 28 013 unike besøkende i desember 2012. Den forrige rekorden var fra mai 2012 med 27 242. Desember har alltid vært en god måned - slik også i år med julekalender og ellers mangt og mye som interesserer folk før jul. I tillegg har det vært mye innevær og da er folk mye meir på nettet enn ellers. Rindalingene er med andre ord trofaste på Trollheimsporten - og surnadalingene kommer med meir og meir!

Som statistikken viser har det vært fleire dager over 6000 besøk - blant anna 2. og 27. desember. Det har vært svært mange dager med over 5000 besøk og ingen under 4000.

I desember var hver besøkende innom 3,57 sider i gjennomsnitt og hadde ei gjennomsnittlig besøkstid på 13,22 minutter!

Av sidevisninger var det i desember 583 669 - litt mindre enn i fjor. Besøket totalt var på 163 488 - litt fleire enn i fjor - og aldri har Trollheimsporten hatt så mye totalbesøk. Også det er rekord.

Når det gjelder totalen for 2012 satte Trollheimsporten igjen ny rekord med 1 766 741 besøk - altså vel 1,766 millioner besøk.

Fortsatt stor framgang er Trollheimsporten svært godt fornøgd med.

Og alle vi på Trollheimsporten ønsker alle trofaste lesere og besøkende et riktig Godt Nytt År og håper på fortsatt trofaste lesere utover 2013 og åra som kommer.