tp_logo_lilla_liggende

Nye tider i Trollheimsporten

Fra og med 1. oktober trådte Eva Rønning inn i stillingen som hovedredaktør i Trollheimsporten. Her kan du lese mer om de nye endringene og planene for nettportalens fremtid.


Ny organisering

Trollheimsporten har vært igjennom en periode preget av noe usikkerhet rundt organisering og ledelse. Nå når fast hovedredaktør og en ekstra 100% fast stilling i form av Sigrid Skjølsvold er på plass, ser vi i Trollheimsporten lyst på fremtiden. Sigrid har en kombinert stilling som medredaktør og kontormedarbeider. Hun har jobbet som medredaktør i omtrent ett år, og i august fikk hun utvidet stillingen til 100%.

Stian Kooyman har hatt rollen som fungerende daglig leder i overgangsperioden, og vil nå fortsette som teknisk ansvarlig på deltid.

 

Stolt fortid, spennende fremtid

Eva Rønning ble ansatt som medredaktør i august, og er ny både i Trollheimsporten og i Surnadal. Selv om hun nylig kom flyttende etter 11 år i Trondheim, har det slett ikke vært vanskelig å få hjertet til å banke for Surnadal. Nydelig natur og fantastiske folk oppgir hun som de to største grunnene. Det er en deilig følelse å ha Trollheimen som nærmeste nabo, sier hun, og det er lett å føle seg velkommen når man blir møtt med smil og åpne armer uansett hvor man drar.

Nysgjerrighet, engasjement og ydmykhet er tre nøkkelord Eva vil ha i bunn i det overordnede ansvaret for å videreføre tradisjonen til Trollheimsporten. Hun ble fort klar over nettportalens gode ry i Surnadal og Rindal: «Hver gang jeg møter på et oppdrag og sier jeg er fra Trollheimsporten, lyser folk opp og smiler. Det er veldig oppmuntrende.» Helt siden den spede starten i 2000 har portalen bygd opp et solid og godt forhold til bygdene, og sakte men sikkert økt i omfang og popularitet. Eva håper på å bidra til videreutvikling av portalen samtidig som man bevarer den nære, folkelige profilen i den daglige nettformidlingen. Trollheimsportens styrke ligger i den dyktige og kunnskapsrike redaktørgruppa, hvor hver og en bidrar til å holde kvaliteten på stoffet vi publiserer på Trollheimsporten på et høyt nivå.

 

#trollheimsporten

Økt innsats på medlemspleie, sikring av god journalistikk i både Rindal og Surnadal, og nye profiler på sosiale medier definerer en lys og spennende fremtid. Trollheimsporten er å finne på Facebook, Twitter, og nå nylig også Instagram. Vi har alltid vært opptatt av å kommunisere tett med leserne våre, og oppfordrer sterkt til å bruke #trollheimsporten både på tweets og bilder, så ser vi deg!

 

TPinsta_345x385.jpgTPtwitter_345x228.jpg

 

Vi skal fortsette å lage gjennomgående gode reportasjer, samtidig som vi skal ta veldig godt vare på medlemmene våre. Vi er til for bedriftene, lagene, organisasjonene og enkeltpersonene som er med på å gjøre Trollheimsporten til det vi vil være: den beste nettportalen for Rindal og Surnadal.