Surnadal J16

Nyhetskavalkade Surnadal 2011 - august

Trollheimsportens kavalkade gir deg både små og store begivenheter fra Surnadal i året vi no snart er ferdige med. For Rindal vil en egen nyhetskavalkade også komme hver dag. Begge kavalkadene presenterer bilder og nyheter, og skal du få med deg alt kommer nyhetene for en måned hver dag fram til og med 1. januar 2012. I dag presenterer vi her august 2011 for Surnadal og Norway Cup fortsatte med våre - her Surnadal J16

 

fortsatte med våre lag - her en rapport fra tredje dag og til venstre ser du Surnadal J16 - sjekk hvordan det gikk! Dag 4 her og dag 5 her! To surnadalsjenter kom til finalen med Sunndal - sjekk her!

Norway Cup 2011

Surna var den beste lakseelva i ei uke i sommer - sjå her! Flomskader gjorde Folldalsvegen uframkommelig - meir her - det var sommerleir i taekwon-do og Emma Øyane og Andrea Einmo Engdal (over) kosa seg.

Det var en torflosommer - sjå her - Ved AMFI Surnadal var det stor byggevirksomher - meir her - Fiskekjelleren på Honnstad (til høyre) er åpen i fiskesesongen - sjå her!

 

 

Tonje Fuglås Kvendbø ble Nordisk mester i jaktskyting - Norsk Vandrefestival hadde basecamp på Skogan Friluftsgård - sjå her -  her med æresvandrer Øystein Dahle og åpninga av Vandrefestivalen - Trollheimen Treningssenter fikk ny drakt - meir her!

Frisklivssentralen (til høyre legene) kom i gang - sjå her - og Helge Gravvold gav ut plate - meir her - Årets Kløvvegmarsj (under til venstre) ble av de fineste!

 

 

Felix Hoem tok bronse i rulleski-VM - sjå her - det var kulturhistorisk vandring på Kvanne - meir her - Surnadal Ap forberedte valgkampen - sjå her!

Trollheimsportens Elise (under til høyre) reiste til USA som utvekslingsstudent - sjekk det herHer er ho trygt plassert i Ukiah! Det var kjempegøttj på SøyaCup - Ola Borten Moe var på besøk og fikk høre om vilkårsrevisjonen for Surna - meir her!

I Kvenndalen var det kulturvandring - sjå her - og det var populær "Open gard" i Todalen - meir herNBUs høstarrangement i Surnadal - og Velværesenteret satsa - sjå her!

Jan Johansson (under) dreiv Øvre Sæter Laksecamp også denne sommeren - en institusjon i Surna. Team Mons var den gladeste og gaueste gjengen - sjekk her - og fangstkurva for Surna peika nedover mot slutten av sesongen. Serien Øvre Sæter og laksen gikk bare i laksesesongen. Du finner alle artiklene her på Edgar Landsem under Willys arkivdykk under På Porten på Trollheimsporten.

Det var kø for å levere korn hos Norgesfor Røv Møllemeir her - ved Svartvatnet Boligområde hos Vibo var det bare en ledig leilighet - sjå her - Ingen stor sesong for Surnadal i 3. divisjon. De kjempet i bunnen heile tida, men tok en viktig seier mot Stranda.

Det ble en glitrende aften med Bare Egil Band - meir her - og Norunn Holten ble ny medredaktør i Trollheimsporten - sjå her.

Ungdomspolitikken ble debattert - hektisk og kjapt - sjå her - og sjekk nye Surnadal Trening og Velvære her!

I morgen, 29. desember - 5. juledag, er det september i kavalkaden for Surnadal. Den kan du finne alt om her på Trollheimsporten under På Porten på den grå menylinja når du er på Hovedsida på den raude.