Bjørn Torp

Nyhetskavalkade Surnadal 2011 - juli

Trollheimsportens kavalkade gir deg både små og store begivenheter fra Surnadal i året vi no snart er ferdige med. For Rindal vil en egen nyhetskavalkade også komme hver dag. Begge kavalkadene presenterer bilder og nyheter, og skal du få med deg alt kommer nyhetene for en måned hver dag fram til og med 1. januar 2012. I dag presenterer vi her juli 2011 for Surnadal, alle partia la fram sine komplette valglister og Bjørn Torp og Anne Britt Andersen (bildet) var på plass ved Brekkøya - der de har vært siden 1979!

Alle partiene til kommunevalget i Surnadal la fram sine komplette valglister - sjå her! Og Bjørn Torp og Anne Britt Andersen (til høyre) har vært fast innslag ved Brekkøya Camping siden 1979.

Arbeidsledigheten var låg både i Surnadal og Rindal - sjå her! Slik fortsatte det også utover året. Og Trollheimsporten kunne vise til stor framgang i løpet av ett år.

Aktiviteten var stor hos Surnadal golfklubb og det var bra deltakelse under Surnadal open (til venstre). Elise Karlstrøm Bjørnstad blogget og hadde sommerjobb på Trollheimsporten - meir her!

Surnadal IL hadde berre skryt å komme med til sommerskiskolen under Småtrolluka - sjekk her! Trondhjems Turistforening ville bygge hytte i Naustådalen - meir her - og Tone Søyset Døving fylte Todalen kirke - her!

Villy Stølen (til høyre) ga full gass med Harley-kasse på poststativer - er dette distriktets tøffeste postkasse? Surnadal Velværesenter og Bakken Helse (til venstre) gikk sammen for å samarbeide - sjå her!

Hos Hydro Texaco på Skei var det super service - meir her! Og de kommuneansatte ble presentert på Trollheimsporten - her kommunalsjef Inge Skogheim. Det var en trivelig aktivitetsdag på Asen 17. juli (under til høyre) - sjå her - og en ærverdig galeas fra Nordvik ble hyllet - Svanhild!

Med Trollheimsporten fikk vi være med til en gammel vasskanal ved Tristian i Todalen - sjå her! I midten av juli var det tatt to tonn laks i Surna. Surnadalingen Per Ove Løvik (53) skulle sjekke damer på TV2 - sjekk her.

Så kom 22. juli og Surnadal Ap fordømte terrorhandlingene - sjå her. Og det ble lagt ut kondolanseprotokoller både i Rindal og Surnadal. Statssekretær i Mat- og Landbruksdepartementet, Ola T. heggem, sa dette.

Sommeren var våt og Tågdalen var våtest på Nordmøre. Formannskapet i Surnadal tok i eit telefonmøte avstand fra Kleivaprisvinner - sjå herDordi Glærum Skuggevik fikk motbør for sine innlegg. Medarbeider i Trollheimsporten, Bjørn Tore Brøske, hadde dette innlegget.

Surnadal/Todalen/Kvass/Ulvungen og Surnadal reiste til Norway Cup - meir her og begge lag åpnet med seier.

I morgen, 28. desember - 4. juledag, er det august i kavalkaden for Surnadal. Den kan du finne alt om her på Trollheimsporten under På Porten på den grå menylinja når du er på Hovedsida på den raude.