Lilly Gunn og Jonas

Nyhetskavalkade Surnadal 2011 - mars

Trollheimsportens kavalkade gir deg både små og store begivenheter fra Surnadal i året vi no snart er ferdige med. For Rindal vil en egen nyhetskavalkade også komme hver dag. Begge kavalkadene presenterer bilder og nyheter, og skal du få med deg alt kommer nyhetene for en måned hver dag fram til og med 1. januar 2012. I dag presenterer vi mars 2011 og Lilly Gunn Nyheim møtte Jonas Gahr Støre.

Lilly Gunn Nyheim fra Surnadal (til høyre) vart i helga valgt til styremedlem i Møre og Romsdal Ap, leder for kvinnenettverket i fylkespartiet og vara til landsstyret. Til stede på årsmøtet i fylkeslaget i Molde var også utenriksminister Jonas Gahr Støre, som holdt hovedinnledninga. Sjå heile saka her - fra 1. mars.

Norgesfôr Røv Mølle fikk nye sider på nettet. Og Vårsøg Hotell inngikk markedsavtale med Trollheimsporten.

Inga Dalsegg ble kunstner under Laksefestivalen - meir her. Det var fullt VM-show i Oslo for Torstein Snekvik (under til venstre).

Det ble Nordmørsk storeslem i Spelemannsprisen - sjå her - og det var fråspark for Opplev Trollheimen.

Kulturskolen gjennomførte en flott kammerkonsert i Storstuå - sjå her - og det vart arrangert et vellykka sone- og kretsrenn på Nordmarka.

Ein ferjemann gikk i land
Med dette vil vi gjerne si tusen takk til Lars Olav Moe - som går av som ferjemann etter 44 år - for mange koselige øyeblikk. Det er mange som kan lære noe av ham! Det er et smil og et lite hei som gjør susen og da blir du gradvis mer og mer kjent med personen! Det skriver en gruppe pendlere som drar hver dag for å arbeide i Amfi Kreativ/Amfi/Surnadal Sparebank. Fredag morgen klokka 07.15 møtte de opp nede i salongen og overrasket Lars Olav med kake! Les mer i dette leserbrevet. Les meir her.

Surnadal Jeger og Fiskeforening arrangerte villmarksdag - sjå her - over 120 unger var med på avslutninga av barn i løypa (til høyre) og det var skiskytingens dag på Nordmarka.

Lars Gudmund Røen meldte om flaum i Søya - Lars Polden hadde disse bildene. Det var en uværsmåned og Surna gikk stor og stygg (under til høyre Bølu og Surna møtes ved tidligere Trollheimen Camping), mens en fant proppen i Søya - sjå videoklipp og bildereportasje!

Her kan du oppleve skadene etter Surnas herjinger. Og nye Surna i to løp her.

Svartvassområdet er et unikt utbyggingsområde for Vibo - sjå her - og i Tågdalen ble det satt snørekord.

Både Pipelife Norge og Laget Vårsøg vart nye medlemmer av Trollheimsporten.

Det ble satt ny jaktrekord for Nordmøre - sjå her.

I morgen er det april i kavalkaden. Den kan du finne alt om her på Trollheimsporten under På Porten på den grå menylinja når du er på Hovedsida på den raude.