åge oddrun_550x440

Stemningsfullt både foran og bak scenen i Storstuå lørdag kveld

Oddrun fikk møte sin store helt

Fra første strofe hadde Åge Aleksandersen og "mannen med den syngende gitar", Gunnar Pedersen, fullstendig tak på publikum. Med den ene slageren etter den andre, fantastisk gitarspill og gode historier fikk en fullsatt "Storstuå" valuta for pengene.Etter at ekstranummeret "Levva livet" var slutt, fikk Oddrun Sæter sin store drøm oppfylt; autograf og klem av Åge "backstage"! Se bilder og videoklipp her.

De som var der, glemmer det nok aldri, for dette var en stor konsertopplevelse. Åge & Gunnar. 2 menn. Akustisk turnè. Akkurat det er nok til å fylle kulturhus rundt omkring i Norge. Gang på gang. I denne runden er herrene kun på besøk i ti kommuner. Og nær sagt, slevfølgelig, er Surnadal Kulturhus en av de stedene. Takket være Karstein Telstad! - Jeg er stolt over at han velger oss, og slår meg selv på brystkassa. For en herlig stemning det er i salen i kveld, sier Telstad. Åge og Gunnar holdt det gående i nesten to og en halv time, til tross for både bronkitt og kramper i føttene, noe som førte til at Åge avsluttet konserten uten sko. - Denne miniturneen tar utgangspunkt i sanger og instrumenter vi er glade i, sier Åge. Og de heldige som hadde fått tak i billett fikk høre "Lys og varme", "Trondheimsnatt", "Rio De Janeiro", "Dains me dæ" og mange flere av hans slagere. Publikum ble oppfordret til å synge med, og sjelden har stemningen vært mer løssluppet enn akkurat i kveld. Aleksandersen og Pedersen har spilt sammen siden 1980, og det lyste av god kjemi, noe som smittet veldig til publikum. 

Trollheimsporten møtte en svært godt fornøyd artist  "backstage" etter konserten - Suverent publikum, og en fantastisk sal å opptre i. Det er alltid hyggelig å besøke Surnadal, sier Aleksandersen som for tiden lever på hostemedisinen "Cosylan" - Anbefales virkelig. Følte jeg fikk en ekstra piff av dette, smiler Aleksandersen som overhodet ikke virket preget av sykdom under konserten. For Oddrun Sæter ble kvelden ekstra hyggelig. - Jeg er trolig surnadals største fan, så dette er en stor opplevelse for meg, sier Sæter som både fikk autograf og klem etter konserten. - Klemmen var viktigst, og den var god, sier en blid Sæter.

 I morgen venter ett nytt kulturhus for Aleksandersen og Pedersen- Det er jo dette som er Norge. Kulturhus og samfunnshus som er fylt opp med god stemning. Jeg koser meg på slike konserter, sier Åge som lover å besøke Surnadal ved en senere anledning. Og kanskje får vi se han på Kleiva under "Vårsøghelga" etterhvert? Aleksandersen avslørte nemlig at det er hans store ønske. - Jeg håper jeg får spille sammen med Henning på Kleiva en gang. Det har vært artig, avslutter Aleksandersen.

Videoklippet under viser Åge og Gunnar fremføre "Min dag", med god hjelp av et livlig publikum i Surnadal Kulturhus.

 

 

oddrun åge2_1024x1012
åge oddrun_1024x819
åge karstein
åge1
åge2
åge3
åge4
åge5
åge6
åge7