Natteravn

Annonse:

Ønsker du å gå natteravn i Rindal i sommer?

Som nevnt av Rindal Vel på Trollheimsporten 13. juni er det mange barn og ungdom som treffes ute i Rindal sentrum og ved badeplassen på Igltjønna på kveldstid og i helger nå om sommeren. Det har i den forbindelse kommet ønske om å ha Natteravner til stede på fredag og lørdag kveld.

I siste oppdatering fra 5. juni i Natteravnene Norge står det: «Natteravnrådet følger fortsatt koronasituasjonen tett. Det åpnes nå for at man kan ravne i grupper på 5. Det er likevel viktig å understreke at endringene  kun gjelder dersom man kan opprettholde 1 mesters avstand til enhver tid, både inne og ute – og på forutsetning av man har klare rutiner for å ivareta hygiene og begrense oppblomstring av smitte.

Det er viktig for oss å understreke at det er og fortsatt skal være frivillig å gå natteravn. Det skal fortsatt ikke innkalles verken foreldre eller frivillige etter klasselister/vandringslister etc. Dersom raving skal gjennomføres må ravnene melde seg via åpen forespørsel på gruppens kommunikasjonsplattform. Ingen skal motta innkalling til natteravning i denne perioden.»

Natteravner i sommer.jpg

Les mer på natteravn.no

Vi i Natteravnene i Rindal kan derfor ikke kalle ut til natteravning sånn som vi har gjort før. Vi ønsker derfor påmelding av de som er interessert i å bidra som natteravn i Rindal sentrum i sommer. Gå inn og registrer deg som natteravn på Rindal frivilligsentral si hjemmeside og hak av for «Natteravn» under knappen «Jeg kan bidra»: https://rindal.frivilligsentral.no/ så tar vi kontakt med deg.

Natteravning handler om å være til stede for barn og unge når de ferdes ute på kvelds- og nattetid, ta ansvar og vise omsorg når de unge trenger det.

Frivilligsentralen.jpgTryg.png