multe_300x300

Oppdatert bransjeregister, Om Rindal og Hyttetunet

Trollheimsporten har oppdatert bransjeregisteret for Rindal. Det finner du under Om Rindal og under Hyttetunet. Til alle besøkende, vil det være til god hjelp. Ellers finner du mye nyttig under Om Rindal og Hyttetunet.

Bransjeregisteret kan være ei utfordring. Derfor ber vi om tilbakemeldinger om det er noe som ikke er med, om det er feil opplysninger eller andre opplysninger noen ønsker å ha med. Ta kontakt på redaktor@trollheimsporten.no, willy@trollheimsporten.no eller 915 35 032. Bli med og gjør Trollheimsporten bedre og lettere tilgjengelig!

Om Rindal finner du på den raude menylinja. Trykk på linken - da kommer det fram på den frå: Bilder fra Rindal - Turist - Næringsliv - Lag/Foreninger - Kulturliv - Bo i Rindal - Grendene - Kommunikasjon - Kart. Det er mye å finne på Trollheimsporten.

Under Næringsliv finner du Bransjeregisteret - ellers her finner du: Industriområder - Næringskontoret - Rindal Næringsforum.

Bransjeregisteret finner du også under Hyttetunet, der du ellers finner: Ledige hyttetomter - Varer og Tjenester - Leiekjøring. Hyttetunet finner du på den grå menylinja når du er på Hovedsida på den raude.