rindalsfilmvisning ingress

Opplev Rindal på kinolerretet

Det var fullt hus «Attanåva» (med avstand i tråd med koronaregler) på onsdagens visning av de prisbelønnte kortfilmenene som Opplev Rindal har stått ansvarlig for. Steven Turner, som stod bak filming og regi, hadde også tatt turen til Rindal.

Ingressfoto: Steven Turner og Inga Dalsegg har gjort en stor innsats i filmprosjektet til Opplev Rindal. Med deltakelse og premiering på flere filmfestivaler, har de god grunn til å være fornøyd med samarbeidet. 

Ordfører Vibeke Langli åpna forestillinga med å skryte av flotte filmer som både Rindal Kommune og Rindal Sparebank har vært med og finansiert. 

Alle de 5 kortfilmene vart vist og det var virkelig en opplevelse å se Rindalsfilmene på et stort kinolerret med klare bilder og god lyd.

Publikum i salen fulgte godt med og det var nok opptil flere som kjente seg att i flere klipp.

Det var nok ikke bare ordfører Langli som var kry over å være rindaling når de forlot kinolokalet etter å ha sett den fine Rindalsreklamen.

En del av kinopublikummet fortsatte kvelden med middag på 3 venner.

rindalsfilm 1.jpg
Trine Sveen Flåtten, som hadde "hovedrollen" i filmen om Rindalsbunaden, syntes det var stor stas å få være med i filmprosjektet til Opplev Rindal. Litt uvant å gå på ski i bunad, men det gikk veldig greitt, syntes Trine.

rindalsfilm 2.jpg
En glad gjeng som syntes det var artig å sjå seg selv på film. Fra venstre Oliver Sellie Elshaug, Magnar Reitan, Amanda Sellie Elshaug og Espen Bolme.

rindalsfilm 3.jpg
Kinosalen var full i henhold til Koronareglementet.