Willy og Laila_1024x909

Overraskelse for Willy!

Overraskelsen ble stor for Willy da han ankom det avtalte møtet med Trollheimen NæringsSørvis i går. Willy var forberedt på å se nærmere på et oppdrag det jobbes med og ante ingenting om det forestående "suprise-partyet". Her ser vi Willy sammen med leder Laila Eidnes i Rindal Næringsforum.

Da Willy kom på møtet ble han møtt av styreleder i Rindal Næringsforum Laila Eidnes og styreleder i Lokalt Løft Kaj Troelsen. Begge hadde med blomster til Willy i forbindelse med at Trollheimsporten har vært 10 år på nett.

Rindal Næringsforum eier 50 prosent av Trollheimsporten AS og Lokalt Løft eier 15 prosent. Trollheimen NæringsSørvis har alle tre selskapene som kunder, og det ble dermed naturlig med denne koordinerte feiringen.

Under ser vi først Willy Karlstrøm og Toril B. Kyllo i Trollheimen NæringsSørvis AS, Willy Karlstrøm og Laila Eidnes og Laila Eidnes, Arnhild Foseide Fagerholt og Kaj Troelsen. Klikk på bildene og se dem større og i serie.

Til høyre: Willy Karlstrøm, Arnhild Foseide Fagerholt, styreleder i Trollheimsporten AS og Kaj Troelsen.

Med vennlig hilsen
Håkon Fredriksen, Trollheimen NæringsSørvis AS - tekst og foto.

Du finner alt jubileumsstoffet på Trollheimsporten når du klikker deg fram til Trollheimksporten 10 år. Når du er på Hovedsida finner du Velkommen og Om Trollheimsporten på den grå menylinja nedenfor bankannonsen. Der klikker du på Trollheimsporten 10 år.

Willy og Toril (1)_1024x602
Willy og Toril B. Kyllo.
Willy og Laila_1024x909
Willy og Laila Eidnes.
Laila, Arnhild og Kaj_1023x699
Laila Eidnes, Arnhild Foseide Fagerholt og Kai Troelsen.